Hoofdrolspeler 'Percy Jackson and the Olympians' onthult heuglijk nieuws

Hoofdrolspeler 'Percy Jackson and the Olympians' onthult heuglijk nieuws

De release van Percy Jackson and the Olympians is weer een stapje dichterbij. In een bericht via Twitter onthult hoofdrolspeler Walker Scobell op een bijzondere manier dat de opnames zijn afgerond. De nieuwe serie wordt in 2024 op Disney+ verwacht.

Halfgod

Percy Jackson and the Olympians is gebaseerd op de bestseller van Rick Riordan en volgt de 12-jarige Percy die een relatief normaal leven denkt te hebben totdat hij aangevallen wordt door zijn leraar die in een monster verandert. Na deze gebeurtenis besluit zijn moeder hem de waarheid te vertellen. Zo doodnormaal is hij niet, Percy is een halfgod. Om hem tegen kwaad te beschermen stuurt ze hem naar een kamp voor kinderen zoals hij, waar hij meer over zichzelf kan leren. Percy raakt betrokken bij een oorlog met Olympus en roept de hulp in van zijn nieuwe vrienden om naar de onderwereld te reizen voordat het nog erger wordt.

Release

De release laat nog even op zich wachten en toch hoopt schrijver Riordan nu al op een tweede seizoen. Het zou niet de eerste keer zijn dat een serie al vóór release verlengd zou worden. De hoge verwachtingen van de productie en de enorme fanbase bewijzen dat er zeker interesse is in de serie.

Percy Jackson and the Olympians
Kijk op Disney+ • Een live-actionserie gebaseerd op de boeken van Rick Riordan, met 'The Adam Project'-ster Walker Scobell als Percy Jackson.

De exacte releasedatum van Percy Jackson and the Olympians is nog niet bekend, maar de release staat gepland voor 2024.

Beeld: Still 'Percy Jackson and the Olympians' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Percy Jackson and the Olympians

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws