Eerste Netflix-beelden van nieuwe politieke thrillerserie nu te zien

Eerste Netflix-beelden van nieuwe politieke thrillerserie nu te zien

Liefhebbers van alles tussen 24 (2001–2014) en Tom Clancy's Jack Ryan (2018– ) hebben weer een potentiële nieuwe favoriet om naar uit te kijken. The Night Agent (2023– ) maakt binnenkort zijn debuut op Netflix, en de eerste beelden zijn nu te zien.

Rinkelende telefoon

De streamingdienst introduceert het verhaal met een passende tagline: "In de kelder van het Witte Huis is er een telefoon die nooit rinkelt. Dit is de nacht waarin hij dat wel doet." The Night Agent gaat over een FBI-agent die in moet grijpen als een Russische mol het politieke functioneren van de Verenigde Staten bedreigt. Het verhaal komt uit de koker van bestsellerauteur Matthew Quirk (2019).

Bedroefde ingedriënten

Op de spaarzame beelden die Netflix heeft vrijgegeven, komen de ingedriënten die je bij een nieuwe politieke thriller verwacht stuk voor stuk voor bij: een held op een missie, een gespannen taskforce, een dosis actie en een setting die tot de verbeelding spreekt. De belangrijkste taak is weggelegd voor Gabriel Basso (The Big C (2010–2013), Hillbilly Elegy (2020)): hij zal de hoofdrol van agent Peter Sutherland (toevallig dezelfde achternaam als de acteur uit 24?) vertolken. Ook Luciane Buchanan, Hong Chau (vorig jaar te zien in The Menu, binnenkort in The Whale) en D.B. Woodside zullen in de serie te zien zijn.

Filmpagina

Op de daadwerkelijke release van The Night Agent moet je nog even wachten, want die staat gepland voor 23 maart. Het seizoen zal tien afleveringen tellen. Interesse? Zet de film op je watchlist en houd de filmpagina in de gaten. Als de trailer uitkomt, hopen we die zeker ook te delen.

Afbeelding via Dan Power/Netflix © 2023
Afbeelding via Dan Power/Netflix © 2023
Afbeelding via Dan Power/Netflix © 2023
Afbeelding via Dan Power/Netflix © 2023
Beeld: Still 'The Night Agent' via Netflix/Dan Power
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Night Agent (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws