Eerste afleveringen van 'You' seizoen 4 met Penn Badgley nu te zien op Netflix

Eerste afleveringen van 'You' seizoen 4 met Penn Badgley nu te zien op Netflix

Penn Badgley is terug als Joe Goldberg in gloednieuwe, langverwachten afleveringen van You (2018– ). De eerste helft van seizoen 4 is vanaf vandaag eindelijk te zien op Netflix. Hoe vergaat het Joe in Londen?

Joe wordt zelf gestalkt

Joe (Penn Badgley) verhuist naar Londen en krijgt een baan bij dezelfde universiteit waar ook zijn nieuwste obsessie lesgeeft. Binnenkort zullen we ontdekken of Marienne de enige romance van Joe is die het er levend vanaf brengt. Ook blijkt Joe deze keer zelf ook een stalker te hebben…

Kijk You nu op Netflix! 🍿

Nieuwe gezichten

Charlotte Ritchie kruipt in het nieuwe seizoen in de huid van Kate, de vriendin van Malcolm die Joe als buitenstaander uitnodigt in zijn bevoorrechte wereld. Kate heeft het maar moeilijk met de nieuwkomer; ze heeft het vermoeden dat er iets niet klopt… Kate's beste vriendin is Lady Phoebe, die wordt gespeeld door Tilly Keeper. Zij is een lieve, rijke vrouw, vol van vertrouwen die elke keer maar weer opportunisten aantrekt. Kate is daarom extra beschermend over haar.

You (2018‑ )
7.7
Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).

Deel 1 nu, deel 2 volgende maand

De eerste vijf afleveringen van You seizoen 4 zijn nu te zien op Netflix. Het seizoen wordt opgesplitst in twee delen, wat inhoudt dat de tweede helft nog even op zich laat wachten. De laatste vijf afleveringen van seizoen 4 verschijnen 9 maart op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'You' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsYou (2018– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws