Actiethriller 'Project Power' met Jamie Foxx nu te zien op Netflix

Actiethriller 'Project Power' met Jamie Foxx nu te zien op Netflix
14 augustus 2020 om 09:00

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de nieuwste Original-actiefilm: Project Power (2020). Zou jij een pil nemen als je hier een onbekende superkracht van krijgt?

New Orleans wordt geterroriseerd door een groep die gevaarlijke pillen op straat brengt. Van de pil krijgen gebruikers vijf minuten lang onvoorspelbare superkrachten. Van onzichtbaarheid en Hulk-achtige krachten tot supersnelheid en kogelvrij zijn; alles is mogelijk. Maar er zit een keerzijde aan. Een ex-soldaat werkt daarom samen met een tienerdealer en een lokale agent om de groep die verantwoordelijk is voor de pillen neer te halen.

Bekijk hier de trailer van Project Power:

Met Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrollen is het Netflix weer gelukt grote sterren te strikken voor hun Original-film. De top 10 meest populaire Netflix-Originals die de streamingdienst onlangs uitbracht, liet zien dat grote sterren vaak leiden tot een recordaantal kijkcijfers. Project Power zou daar dus zomaar binnenkort tussen kunnen staan.

De sciencefiction actiethriller is geregisseerd door Ariel Schulman en Henry Joost, het duo dat eerder samen films maakten als Paranormal Activity 3 (2011), Viral (2016) en Catfish (2010). Het script komt van Mattson Tomlin, die onlangs ook het script schreef voor The Batman (2021), waarin Robert Pattinson de zwartgekleede superheld speelt.

Project Power is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je hier terecht.

Project Power (2020)
6.0
Wanneer een pil die zijn gebruikers onvoorspelbare superkrachten geeft voor vijf minuten op de straten van New Orleans terechtkomt, moeten een tienerdealer en een lokale agent samenwerken met een ex-soldaat om de groep die verantwoordelijk is voor de creatie ervan neer te halen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Project Power' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films NetflixProject Power (2020)

Lees ook: Netflix cast Daniel Kaluuya voor de hoofdrol in 'The Upper World'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten