Netflix cancelt 'White Lines' na 1 seizoen

Netflix cancelt 'White Lines' na 1 seizoen
14 augustus 2020 om 11:30

Daniel Mays, ofwel Marcus Ward in White Lines (2020– ), laat via Instagram weten dat de dramaserie niet verlengd wordt met een tweede seizoen. Netflix heeft besloten er een einde aan te maken.

Het gerucht hing al in de lucht dat White Lines hoogstwaarschijnlijk geen tweede seizoen zou krijgen. De kogel is nu echt door de kerk. "Met pijn in het hart maak ik bekend dat White Lines seizoen 2 er niet zal komen," aldus Mays. "Vaarwel Marcus… Je was mijn favoriet."

In White Lines is een jongen vermist op Ibiza. Twintig jaar na zijn verdwijning gaat zijn zus op zoek naar Axel. Als het lichaam van de legendarische dj uit Manchester wordt gevonden, komt zijn zus terecht in een wereld van leugens en doofpotaffaires. Ze moet behoorlijk veel trotseren op deze plek waar mensen een extreem leven leiden.

Bekijk hier de trailer van White Lines:

Reacties op de serie van Alex Pina waren gemixt. De bedenker van La Casa de Papel (2017– ) hoopte op een groter succes. Het gebeurt af en toe dat Netflix series cancelt na 1 seizoen, zo ook met Astronomy Club (2019): de komedieserie werd in juni ook niet verlengd met een tweede seizoen.

Benieuwd van welke series je wél meerdere seizoenen achter elkaar kunt bingen? Bekijk hier de beste series op Netflix.

White Lines (2020– )
6.6
In 'White Lines' wordt het lichaam van een legendarische dj uit Manchester ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'White Lines' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixWhite Lines (2020– )

Lees ook: Stunt op de set van 'Mission: Impossible 7' gaat mis en eindigt in explosie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten