Robert De Niro en Uma Thurman te zien in eerste trailer 'War with Grandpa'

Robert De Niro en Uma Thurman te zien in eerste trailer 'War with Grandpa'
14 augustus 2020 om 12:59
21 augustus 2020 om 15:28

Oscarwinnaar Robert De Niro is in zijn nieuwste film te zien als Ed, een opa die aan het einde van zijn leven bij zijn dochter intrekt. De eerste trailer van The War With Grandpa (2020) is nu te bekijken.

De tienjarige Peter (gespeeld door Oaks Fegley) moet zijn kamer afstaan aan zijn opa Jack (De Niro). Dat laat de jongen niet zomaar gebeuren, geheel in de stijl van Home Alone (1990) probeert Peter zijn opa uit zijn kamer te verdrijven. Daar moet opa niets van hebben, en Jack schakelt de hulp van zijn vrienden in. Het is oorlog.

Bekijk hier de trailer van War with Grandpa:

Naast De Niro en Fegley spelen ook Uma Thurman, bekend van Kill Bill: Vol. 1 (2003) en Pulp Fiction (1994), en Christopher Walken, uit Catch Me If You Can (2002), mee.

Tim Hill regisseert de familiekomedie dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van Robert Kimmel Smith. Hill regisseerde dit jaar ook The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (2020), die bioscopen overslaat en gelijk op Netflix verschijnt.

De releasedatum van War with Grandpa werd uitgesteld vanwege het coronavirus en is daardoor nu vanaf 16 september in de bioscoop te zien. Een dag later verschijnt echter ook The King's Man (2021) op het witte doek, en 101 Studios lijkt de release van War with Grandpa daardoor uit te willen stellen naar oktober. Dit is nog niet officieel bevestigd bij de Nederlandse bioscopen.

The War With Grandpa (2020)
5.6

The War With Grandpa (2020)

familie / komedie • Tim Hill
Met Robert De Niro en Oakes Fegley
Omdat zijn opa Jack (Robert de Niro) noodgedwongen bij de familie intrekt, moet de tienjarige Peter (Oaks Fegley) zijn kamer aan hem afstaan.
Beeld: Still 'War with Grandpa' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThe War With Grandpa (2020)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws