De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video (week 9)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video (week 9)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

De Zaak Menten

7.6
Kijk op Netflix • Journalist Hans Knoop is hoofdredacteur van het aan De Telegraaf gelieerde weekblad Accent. Hij raakt langzaamaan persoonlijk betrokken bij de jacht op de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten.

Soof 3

6.5
Kijk op Netflix • Eindelijk heeft Soof haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen.

Disney+

The Mandalorian seizoen 3, afl. 1

8.7
Kijk op Disney+ • Na de verhalen van Jango en Boba Fett staat een nieuwe krijger op in het Star Wars-universum. 'The Mandalorian' speelt zich af na de val van het Empire en voor de opkomst van de First Order.

Titanic

7.9
Kijk op Disney+ • Rose (Kate Winslet) is een jonge, welgestelde vrouw die gevangen zit in een verstikkende wereld met een arrogante echtgenoot.

HBO Max

My Brilliant Friend

8.6
Kijk op HBO Max • Serie-verfilming van de boeken van de Italiaanse schrijfster Elena Ferrante. Het is de coming of age van hartsvriendinnen Elena en Lila tegen de achtergrond van het sombere Napels in de jaren 50.

Dr. Knock

6.1
Kijk op HBO Max • 'Dr. Knock' vertelt het verhaal van een gokker in de jaren 50 die zich voordoet als dokter om zo aan boord van een cruiseschip te komen en zijn schuldeisers te ontvluchten.

Prime Video

Daisy Jones & The Six

8.1
Kijk op Prime Video • Daisy Jones & The Six draait om een fictieve rockband in de jaren zeventig en volgt hun opkomst door de gelederen van de LA-muziekscene en daarbuiten, om uiteindelijk een van de meest legendarische bands ter wereld te worden.

The Stranger

6.6
Kijk op Prime Video • Henry (Sean Harris) en Mark (Joel Edgerton) raken tijdens een vlucht in gesprek met elkaar, waaruit een innige vriendschap ontstaat.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Daisy Jones & The Six' via Prime Video

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws