Intieme romkom zit nieuwe 'Luther'-film op de hielen in Netflix top 10

Intieme romkom zit nieuwe 'Luther'-film op de hielen in Netflix top 10

Netflix wordt volledig overgenomen door Idris Elba in Luther: The Fallen Sun (2023). De nieuwe misdaadfilm krijgt echter concurrentie van een romantisch drama: Faraway (2023). De Duits-Engelse boekverfilming zit Elba op de hielen.

Handige Netflix-pagina's:

Hoog in de Netflix top 10

De Luther-film werd de afgelopen week wereldwijd ruim 65 miljoen uur bekeken op Netflix. Faraway zit daar met ruim 20 miljoen uur nog een flink stuk achter, maar staat wel wereldwijd op de tweede plek van populairste Netflix-films op het moment. Het romantisch drama over een vrouw die na een erfenis haar koffers pakt, wordt in ieder geval massaal bekekend.

Schermafbeelding via Netflix
Schermafbeelding via Netflix

Romantisch eiland in Kroatië

Zeynep Altin is aan het eind van haar Latijn: ze is overwerkt en ondergewaardeerd door haar man, dochter en ouder wordende vader, en als klap op de vuurpijl heeft het uitvaartcentrum zojuist haar geliefde overleden moeder in een mannenpak gestoken in plaats van in haar lievelingsjurk. Dat is de druppel voor Zeynep, die München ontvlucht voor het Kroatische eilandhuisje dat haar moeder jaren geleden stiekem heeft gekocht, in de hoop daar rust te vinden en zichzelf terug te vinden.

Beeld: Still 'Faraway' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFaraway (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws