Netflix onthult eerste fragment uit nieuwe komedieserie met Steven Yeun en Ali Wong

Netflix onthult eerste fragment uit nieuwe komedieserie met Steven Yeun en Ali Wong

Netflix komt na de trailer van de binnenkort te verschijnen serieBeef (2023), nu ook met het eerste fragment. De release laat nog een paar weken op zich wachten, maar nu al wordt er vol verwachting over de productie gesproken. De sneak peak is nu te zien.

Verkeersruzie

Beef volgt de nasleep van een verkeersruzie tussen twee onbekenden van elkaar. Danny Cho, gespeeld door Steven Yeun, is een falende aannemer die gauw op zijn tenen getrapt is en de strijd aangaat met Amy Lau, gespeeld door Ali Wong, een succesvolle ondernemer met een kleurrijk leven. De vete wordt alsmaar groter en ontrafelt langzaam hun levens en relaties. Beef belooft zowel een komedie als een diep ontroerende serie te zijn. In onderstaande clip zien we wat de aanleiding voor de ruzie is.

Release

Naast Wong en Yeun bestaat de cast verder nog uit onder anderen Joseph Lee, Young Mazino, David Choe, Remy Holt en Patti Yasutake. De serie bestaat uit 10 afleveringen, waarvan 6 geregisseerd zijn door Jake Schreier, 3 door Hikari en 1 door Lee Sung Jin. De afleveringen duren elk zo'n 30 minuten en verschijnen gelijktijdig op de streamingdienst.

Beef (2023)
Kijk op Netflix • Een geval van verkeersagressie tussen twee vreemden, een onsuccesvolle aannemer en een ontevreden ondernemer, leidt tot een vete die het slechtste in hen bovenhaalt.

Beef is vanaf 6 april te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Beef' via Netflix/Keith Bernstein
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixBeef (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws