'McLeod's Daughters'-acteur Peter Hardy (66) omgekomen bij tragisch ongeluk

'McLeod's Daughters'-acteur Peter Hardy (66) omgekomen bij tragisch ongeluk

Acteur Peter Hardy is overleden. De ster die we kennen uit McLeod's Daughters (2001–2009) verdronk afgelopen week tijdens het snorkelen aan de Australische kust. De acteur is 66 jaar geworden.

Verdronken

Hardy zou naar Fremantle (vlakbij Perth) zijn afgerezen vanuit Londen om zijn moeder te bezoeken. Eenmaal daar ging hij snorkelen op Fremantle South Beach waar hij vervolgens rond 10:40 (op donderdag 16 maart) uit het water werd gehaald.

Omstanders zouden geprobeerd hebben de acteur te reanimeren terwijl ze wachtten op de hulpdiensten. Helaas mocht het niet baten en overleed Hardy ter plekke. Hoe hij in de problemen kwam in het water, is niet bekend. Zijn broer Michael deelt het trieste nieuws op sociale media.

Ik ben er kapot van dat mijn broer, Peter Hardy, vanmorgen plotseling is overleden… Rust in vrede mijn geliefde broertje.

Michael Hardy

Filmrollen

Hardy zullen de meesten kennen als Phil Rakich in McLeod's Daughters. Ook speelde hij mee als Doug Rainey in Rush en had Hardy bijrollen in films als Chopper (2000) en The King's Man (2021). Onlangs zou de acteur een boot in Londen hebben gekocht om zich daar meer te focussen op het maken van muziek.

Beeld: Still 'McLeod's Daughters' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws