Kijkje achter de schermen bij 'The Last Kingdom'-film 'Seven Kings Must Die'

Kijkje achter de schermen bij 'The Last Kingdom'-film 'Seven Kings Must Die'

Met nog minder dan een maand te gaan tot de release van The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023), verblijdt Netflix fans vandaag alvast met een reeks nieuwe beelden vanaf de set. De opnames waren voor Alexander Dreymon tevens de laatste keer in zijn rol als Uhtred.

Uhtred op de set

Op de foto's zien we hoe de castleden de regen moeten trotseren en hoe scènes op het water tot leven komen met grote blauwe schermen op de achtergrond. Ook krijgen we een glimp te zien van mogelijk Uhtreds laatste momenten: "Uhtred heeft zijn lot," staat bij de foto.

Strijd om de troon

Uhtred moet in de film, die verdergaat waar The Last Kingdom (2015–2022) eindigde, opnieuw door een gebroken koninkrijk rijden met bekende personages. Na de dood van koning Edward ontstaat er een strijd om de kroon, waarbij rivaliserende erfgenamen en indringers om de macht strijden. En wanneer een alliantie Uhtreds hulp inroept bij hun plannen, staat Uhtred voor een keuze tussen degenen om wie hij het meest geeft en de droom om een verenigd Engeland te vormen.

Vanaf april op Netflix

Seven Kings Must Die is vanaf 14 april wereldwijd te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'The Last Kingdom: Seven Kings Must Die' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws