Netflix deelt langverwachte trailer van nieuwe 'Power Rangers'-film met originele cast

Netflix deelt langverwachte trailer van nieuwe 'Power Rangers'-film met originele cast

Ter gelegenheid van 30 jaar Power Rangers komt Netflix volgende maand met de special Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (2023), waarin enkele favoriete Rangers terugkeren. De streamingdienst onthult zojuist de trailer.

Bekende dreiging

"Eens een Ranger, altijd een Ranger." Geïnspireerd op dat mantra uit de franchise worden de Rangers in een nieuwe wereldwijde crisis opgeroepen om de helden te zijn die de wereld nodig heeft. Ze komen in de special oog in oog te staan met een "bekende dreiging uit het verleden," zo hinten de makers. In de trailer zien we eindelijk wie dit is: Rita Repulsa. Deze keer is ze terug in een nieuw robot-lichaam.

Oude bekenden

Enkele gezichten die terugkeren zijn de blauwe Ranger David Yost en zwarte Ranger Walter E. Jones. Naast hen keren ook Catherine Sutherland (die de roze Ranger Kat werd in seizoen 3), Steve Cardenas, Karan Ashley, en Johnny Yong Bosch terug. Tot slot voegt tevens een nieuw gezicht zich bij de groep: Charlie Kersh, die de dochter van Trini speelt.

Afbeelding via Netflix / Geoffrey H. Short
Afbeelding via Netflix / Geoffrey H. Short

Vanaf april op Netflix

Mighty Morphin Power Rangers: Once and Always is vanaf 19 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (2023)
5.7
Kijk op Netflix • Drie decennia nadat het een fenomeen werd, komen de leden van de originele Mighty Morphin Power Rangers weer bij elkaar voor een Netflix-special die de blijvende erfenis van Haim Sabans creatie viert.
Beeld: Still 'Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always' via Netflix / Geoffrey H. Short
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sMighty Morphin Power Rangers: Once & Always (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws