De 5 beste films om nu te kijken voordat ze van Netflix verdwijnen in maart

De 5 beste films om nu te kijken voordat ze van Netflix verdwijnen in maart

Naast alle tips van nieuw verschenen films op Netflix, waarschuwen wij onze lezers tevens als films en series van de streamingdienst dreigen te verdwijnen. Als aanvulling op ons complete overzicht van de verwijderlijst van Netflix, lichten we hieronder vijf films uit die je nog snel gezien moet hebben voordat ze eind van de maand worden verwijderd.

Handige Netflix-pagina's:

1 Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
6.5
Kijk op Netflix • 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw' is een spin-off van de 'The Fast and the Furious'-reeks met de twee personages Luke Hobbs en Deckard Shaw in de hoofdrollen.

We volgen beveiliger Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en de losbandige Deckard Shaw (Jason Statham). Ondanks dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beiden, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in met elkaar samenwerken. Ze dienen het op te nemen tegen een ongeslagen opponent met de naam Brixton (Idris Elba).

2 Der Untergang

Der Untergang (2004)
8.2
Kijk op Netflix • Adolf Hitler (Bruno Ganz) brengt de laatste dagen van zijn heerschappij door in zijn bunker onder Berlijn. Het Rode Leger heeft met grote overmacht Berlijn omringd en daarbij vooral burgerslachtoffers gemaakt.

De laatste dagen van zijn leven brengt Adolf Hitler (Bruno Ganz) door in zijn bunker onder Berlijn. Het Rode Leger heeft met grote overmacht Berlijn omringd en daarbij vooral burgerslachtoffers gemaakt. Hitler wil Berlijn absoluut niet verlaten en bevindt zich in een benauwende, uitzichtsloze situatie.

3 Cast Away

Cast Away (2000)
7.8
Kijk op Netflix • Chuck Noland is technicus bij koeriersbedrijf FedEx. Door zijn drukke werkzaamheden heeft Chuck weinig tijd voor zijn vriendin Kelly.

Chuck (Tom Hanks) spoelt na een vliegtuigongeluk aan op een onbewoond eiland. Plotseling heeft de altijd drukke Chuck voor het eerst sinds lange tijd alle tijd van de wereld, maar zonder het comfort van de beschaving moet hij wel zien te overleven. Kan hij de wanhoop weerstaan en de hoop behouden om in leven te blijven?

4 Hacksaw Ridge

Hacksaw Ridge (2016)
8.1
Kijk op Netflix • 'Hacksaw Ridge' vertelt het waargebeurde verhaal van Desmond Doss (Andrew Garfield) die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren.

De film vertelt het waargebeurde verhaal van Desmond T. Doss (Andrew Garfield), de gewetensbezwaarde die tijdens de Slag om Okinawa de Medal of Honor kreeg voor zijn ongelooflijke moed en achting voor zijn medesoldaten. We zien zijn opvoeding en hoe die zijn opvattingen heeft gevormd, vooral zijn religieuze opvatting en zijn anti-moorden standpunt. We zien de beproevingen van Doss nadat hij dienst nam in het Amerikaanse leger en probeerde arts te worden. Tenslotte zien we de hel op aarde die Hacksaw Ridge was. Doss was de eerste wapenweigeraar ooit die de Congressional Medal of Honor kreeg.

5 The Founder

The Founder (2016)
7.2
Kijk op Netflix • Ray Kroc is een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgertentje runnen in het zuiden van Californië.

Ray Kroc (Michael Keaton) verkoopt milshakemachines tot hij op een dag de lokale burgertent McDonald's binnenloopt. Ray is zo onder de indruk van het fastfood-concept, dat hij de twee broers McDonald wil helpen om een franchise op te zetten. Zoals we nu weten loopt dit uit tot een regelrecht succes, maar de McDonald-broers zijn zelf niet al te blij met het verloop van hun burgertent. Ray wordt gespeeld door niemand minder dan Michael Keaton.

Benieuwd welke films en series nog meer van Netflix verdwijnen? Bekijk hier ons complete overzicht.

Beeld: Still 'Hacksaw Ridge' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws