Vierde en laatste seizoen van HBO Max-serie 'Succession' vanaf vandaag te zien

Vierde en laatste seizoen van HBO Max-serie 'Succession' vanaf vandaag te zien

Als je een lijstje maakt van de kwaliteitsseries waarom kabelzender en productiekanon HBO het best bekend staat, hoort Succession (2018– ) daar zeker bij. Vandaag beleeft het vierde en laatste seizoen zijn première op HBO Max.

'Succession Day'

Het is misschien wat overdreven om vandaag om te dopen tot 'Succession Day', maar sinds vanochtend kun je wel degelijk de eerste aflevering van het afsluitende seizoen bekijken:

Kijk Succession nu op HBO Max! 🍿

Mediamagnaat

De serie gaat over een steenrijke mediamagnaat (Brian Cox) die ooit een keer het stokje zal moeten overdragen aan een opvolger. In vier seizoen verkennen de makers de vele kronkelingen achter de schermen van de macht, en schetsen ze een meedogenloos portret van een vijfkoppige familie die aan de top van het zakenleven opereert. In de Verenigde Staten werd de seizoensopener van de vierde reeks gisteren al uitgezonden.

Kookpunt

In het vierde seizoen bereikt de vijandigheid binnen de familiegelederen een absoluut kookpunt. Na een mislukte coup komt de dreigende verkoop van het mediabedrijf steeds dichterbij. Bij de broers en zussen van de Roy-familie de (existentiële) angst dat hun macht in de nabije toekomst wel eens aanzienlijk zou kunnen worden ingeperkt.

Succession (2018‑ )
8.8
Kijk op HBO Max • De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld:

Wekelijkse afleveringen

Met ingang van vandaag geeft HBO Max iedere maandag een nieuwe aflevering van het afsluitende seizoen vrij. De voorbije drie seizoenen zijn eveneens via HBO Max te streamen.

Beeld: Still 'Succession' via HBO Max

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxSuccession (2018– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws