Speciale 'making of'-aflevering van 'The Last of Us' vandaag alsnog op HBO Max

Speciale 'making of'-aflevering van 'The Last of Us' vandaag alsnog op HBO Max

Goed nieuws voor The Last of Us-fans die na de laatste aflevering nog zaten te wachten op de speciale 'making of'-aflevering. Vanaf vandaag is dit kijkje achter de schermen alsnog te zien.

Achter de schermen

Ten tijde van de seizoensfinale lieten we weten dat de makers ook een uitgebreide 'making-of' hadden opgenomen, waarin onder andere te zien zou zijn hoe de speciale effecten voor de vliegtuigcrash uit de pilot tot stand kwamen, hoe de zogenoemde 'clickers' tot leven werden gebracht en hoe de makers de enorme zombiebende in aflevering vijf aanpakten.

Still 'The Last of Us' via HBO Max
Still 'The Last of Us' via HBO Max

Alsnog online

In de Verenigde Staten volgde de betreffende extra direct op de uitzending van de tiende aflevering, en het was op dat moment dan ook logisch om de aflevering ook in Nederland snel te verwachten. Toch werd op maandag 13 maart alleen de tiende aflevering online gezet. Teleurstellend voor kijkers die de making-of er direct achteraan hadden willen plakken, maar gelukkig komt de special nu alsnog online.

The Last of Us (2023‑ )
8.8
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.

Codewoord

Op Instagram meldt de streamingdienst dat de aflevering vandaag vanaf 18.00 te zien is. Refresh vanavond dus zeker even het aanbod (codewoord 'making-of') om alsnog een (hopelijk) onthullend kijkje achter de schermen te krijgen. Alle afleveringen van het geprezen eerste seizoen zijn natuurlijk ook nog steeds via HBO Max te streamen.

Beeld: Still 'The Last of Us' via HBO Max

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxThe Last of Us (2023– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws