Nederlandse komedie 'All Inclusive' behaalt Gouden Film-status

Nederlandse komedie 'All Inclusive' behaalt Gouden Film-status

De Nederlandse bioscopen trekken volle zalen met All Inclusive (2023). De gloednieuwe komedie heeft nu al de stempel Gouden Film verdient, en dat minder dan twee weken na de première.

Gouden plak

Een film verdient een Gouden Film-status als deze 100.000 bezoekers heeft weten te trekken naar de bioscoop, wat dus voor All Inclusive is gelukt. Collega-acteur Frank Lammers verrast hoofdrolspelers Tibor Lukács en Jennifer Hoffman met het goede nieuws en overhandigt ze de plak.

NFF/Friso Spoelstra
NFF/Friso Spoelstra
All Inclusive (2023)
5.9
Wanneer Jacco en Sylvie met hun dochter Loïs en zoon Bink besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld.

Huwelijk wordt op de proef gesteld

Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) besluiten samen met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) op vakantie te gaan in een All Inclusive resort. Eenmaal daar wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld: Sylvie meldt bij aankomst aan Jacco dat ze een 'pauze' wil inlassen, maar Jacco kan dit maar moeilijk accepteren. Binnen het paradijselijke resort zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral met zichzelf.

Beeld: Copyright 2023 WW Entertainment

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsAll Inclusive (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws