Vanavond op tv: Johnny Depp en Al Pacino in waargebeurde misdaadfilm 'Donnie Brasco'

Vanavond op tv: Johnny Depp en Al Pacino in waargebeurde misdaadfilm 'Donnie Brasco'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Oscargenomineerde biografie Donnie Brasco (1997).

In de jaren zeventig gaat FBI-agent Joe Pistone undercover en infiltreert hij de maffia van New York. Onder de naam Donnie Brasco raakt hij bevriend met maffioso Benjamin 'Lefty' Ruggiero.

Donnie Brasco is losjes gebaseerd op het ware verhaal van Pistone (Depp), een FBI undercover agent die infiltreerde in de Bonanno misdaadfamilie in New York City in de jaren '70, onder de schuilnaam Donnie Brasco. De Oscargenomineerde misdaadfilm is geregisseerd door Mike Newell, die ook Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) en The Guernsey Literary Society (2018) maakte.

Donnie Brasco is vanavond om 22:25 uur te zien op RTL7. De film is nu ook te zien op Prime Video en via Pathé Thuis.

Heb je Donnie Brasco al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Donnie Brasco (1997)
7.7
Kijk op Pathé Thuis • Om te infiltreren in de New Yorkse maffia neemt undercover-agent Joe Pistone (Johnny Depp) de identiteit aan van gangster en juwelendief Donnie Brasco.
Beeld: Still 'Donnie Brasco' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsDonnie Brasco (1997)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws