'Obsession' trailer: nieuwe erotische miniserie vanaf april op Netflix

'Obsession' trailer: nieuwe erotische miniserie vanaf april op Netflix

Met nog iets meer dan twee weken te gaan tot de release van Obsession (2023) op Netflix, onthult de streamingdienst zojuist alvast de veelbelovende trailer van de erotische miniserie met Richard Armitage in de hoofdrol.

Verboden liefde

William krijgt gevoelens voor iemand terwijl hij dit niet wil. Hij wordt namelijk verliefd op zijn aanstaande schoondochter Anna Barton. Maar zij wil zowel haar relatie met haar verloofde als met William proberen te behouden. De waarheid komt altijd aan het licht en iemand zal gekwetst worden…

Van Peaky Blinders-producent

Hoofdrolspeler Richard Armitage kennen we als Thorin in de Hobbit-films en als Ray in Harlan Coben-serie Stay Close (2021). Anna wordt gespeeld door Charlie Murphy, niet verwant aan Cillian Murphy. De serie wordt onder anderen geproduceerd door Matthew Read, die eerder Peaky Blinders (2013–2022) produceerde.

Obsession (2023)
5.1
Kijk op Netflix • In de serie 'Obsession' ontstaat een riskante driehoeksrelatie wanneer Anna Barton, een mysterieuze vrouw, een hartstochtelijke affaire start met de vader van haar verloofde William.

Volgende maand op Netflix

Obsession is vanaf 13 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Obsession' via Netflix
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sObsession (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws