Succes van Netflix-film met Idris Elba dendert voort ondanks wisselende reacties

Succes van Netflix-film met Idris Elba dendert voort ondanks wisselende reacties

Luther: The Fallen Sun (2023) is geen eendagsvlieg: nog altijd is de actiefilm met Idris Elba in de hoofdrol megapopulair op Netflix. Al drie weken op rij is het mysterieuze misdaadverhaal bovenaan te vinden in de Netflix top 10.

Handige Netflix-pagina's:

Succes ondanks tegenvallende reacties

De onheilspellende misdaadfilm verscheen begin maart op Netflix en neemt sindsdien de streamingdienst volledig over. En nog altijd, want afgelopen week werd Luther: The Fallen Sun nog eens 24,7 miljoen uur bekeken wereldwijd. Helaas is niet iedereen enthousiast over de film met Elba: "Jammer dat ze na zo'n goede serie zo'n slechte film hebben gemaakt".

Luther: The Fallen Sun (2023)
6.4
Kijk op Netflix • In de epische voortzetting van de serie 'Luther' terroriseert een seriemoordenaar Londen terwijl de briljante, maar uit de gratie geraakte John Luther achter slot en grendel zit.

Cyberpsychopaat

In de actiefilm zit de gevallen rechercheur Luther in de gevangenis. Tegelijkertijd wordt Londen geterroriseerd door de gruwelijke seriemoordenaar David Robey (Andy Serkis). Het knaagt aan Luther dat hij er niet in is geslaagd om de cyberpsychopaat te vangen die hem nog altijd blijft uitdagen. Wat kan hij doen? De detective besluit uit de gevangenis te ontsnappen om alsnog de klus te klaren.

Kijk Luther: The Fallen Sun nu op Netflix! 🍿

Beeld: Still 'Luther: The Fallen Sun' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLuther: The Fallen Sun (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws