De top 10 populairste films & series nu op Netflix (week 13, 2023)

De top 10 populairste films & series nu op Netflix (week 13, 2023)

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meest bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt Idris Elba met Luther: The Fallen Sun (2023) opnieuw de eerste plaats. De succesvolle film wordt op de voet gevolgd door thriller Don't Let Go (2019). Daarnaast is ook Indiase actiefilm Chor Nikal Ke Bhaga (2023) erg populair, net als de Nederlandse dramafilm April, May en June (2019).

In de lijst van populairste series op Netflix staat deze week The Night Agent (2023– ) bovenaan. Vlak daarachter zit Shadow and Bone (2021– ). Daarnaast is ook Love is Blind (2020– ) populair door de komst van seizoen 4. De series worden gevolgd door Lauchhammer - Tod in der Lausitz (2022– ). Ook populair zijn Soy Georgina (2022– ), Outlander (2014– ) en Outer Banks (2020– ).

Handige Netflix-pagina's:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 6.4
  Kijk op Netflix • In de epische voortzetting van de serie 'Luther' terroriseert een seriemoordenaar Londen terwijl de briljante, maar uit de gratie geraakte John Luther achter slot en grendel zit.
 2. 6.4
  Kijk op Netflix • Wanneer rechercheur Jack Radcliff (David Oyelowo) plots een schokkend telefoontje krijgt van zijn pas vermoorde nichtje Ashley (Storm Reid), moeten ze, over de grenzen van de tijd heen, een race tegen de klok ondernemen om de moord te verijdelen voor hij kan gebeuren.
 3. 7.8
  Kijk op Netflix • Een stewardess en haar zakenpartner op een missie om diamanten te stelen en zich te bevrijden uit de klauwen van een woekeraar.
 4. 6.8
  Kijk op Netflix • Drie halfzussen met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven?
 5. 6.5
  Kijk op Netflix • Een weesjongen krijgt van een waarzegster te horen dat een olifant hem zal helpen zijn verloren zusje te vinden.
 6. 6.5
  Kijk op Netflix • Eindelijk heeft Soof haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen.
 7. 7.5
  Kijk op Netflix • 'Waves' volgt de levens van twee stellen, waaronder het leven van de jonge worstelaar Tyler. Ze ondergaan allemaal een emotionele rollercoaster tijdens het samen opgroeien en het verliefd worden.
 8. 7.4
  Kijk op Netflix • John Wick (Keanu Reeves) is terug met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan.
 9. 6.4
  Kijk op Netflix • De beste vriendinnen Becky en Hunter besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van de overleden echtgenoot van Becky te verstrooien.
 10. 7.0
  Kijk op Netflix • Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.5
  Kijk op Netflix • Verfilming van het boek The Night Agent geschreven door Matthew Quirk over een FBI-agent die een Russische spion in het Witte Huis tegen moet houden.
 2. 7.6
  Kijk op Netflix • In een opgesplitste wereld ontdekt de jonge soldaat Alina een kracht die haar land, Kingdom of Ravka, weer bij elkaar zou kunnen brengen.
 3. 6.2
  Kijk op Netflix • Is een emotionele band sterker dan lichamelijke aantrekkingskracht? Singles proberen een partner te vinden en verliefd te worden zonder elkaar in het echt te zien.
 4. 6.5
  Kijk op Netflix • Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.
 5. 5.7
  Kijk op Netflix • Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
 6. 7.7
  Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).
 7. 4.0
  Kijk op Netflix • Een onthullende blik op het leven van Georgina Rodríguez: model, moeder, influencer, zakenvrouw, danseres en Cristiano Ronaldo's partner.
 8. 8.4
  Kijk op Netflix • De serie 'Outlander' volgt het leven van Claire Randall *(Caitriona Balfe), een gelukkig getrouwde verpleegster die kort na de Tweede Wereldoorlog op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743.
 9. 7.5
  Kijk op Netflix • 'Outer Banks' is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina.
 10. 7.0
  Kijk op Netflix • Deze docuserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de beruchte 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende religieuze groepering in 1993.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'The Night Agent' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws