'Spider-Man: Across the Spider-Verse' krijgt extra korte film over Miles

'Spider-Man: Across the Spider-Verse' krijgt extra korte film over Miles

Sony Pictures heeft grote plannen voor de geanimeerde Spider-Verse. Hoewel we nog even geduld moeten hebben voor de release van Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One (2023), kunnen we ook al voorzichtig uitkijken naar nog meer beelden van Miles.

De hype rondom de populaire geanimeerde Spider-Verse is al groot en blijft alleen maar groeien. Het komt daarom als geen verrassing dat producent Sony Pictures alles uit dat succes willen halen. Dat is goed nieuws voor de fans, want zij mogen nu nog meer films over Spider-Man Miles Morales (Shameik Moore) verwachten.

Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One (2023)
9.1
Miles en Gwen komen elkaar weer tegen sinds een lange tijd. Terwijl ze met elkaar omgaan vallen de dimensies echter weer plotseling uit elkaar, wat ervoor zorgt dat er nieuwe figuren tevoorschijn komen en Miles gedwongen wordt om weer een nieuw avontuur aan te gaan.

Verantwoordelijkheden als held

Variety meldt eerder dat Sony Pictures bezig is met een korte film over Miles. The Spider Within vertelt in het kort het verhaal over de ambiteuze jongen uit Brooklyn. De korte film zoomt in op zijn verantwoordelijkheden als buurtheld.

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe gaat Miles om met zijn taken als Spider-Man en hoe combineert hij dat met zijn vrienden, familie en school? The Spider Within geeft hier in een korte tijd antwoord op. We krijgen te zien hoe hij omgaat met paniekaanvallen of angsten en het leert de kijker vooral over mentale ontwikkeling. Dat verschilt nogal van de populaire animatiefilms!

Release

De korte film gaat rond dezelfde tijd in première als Spider-Man: Across the Spider-Verse en The Spider Within zal zijn debuut maken op een filmfestival. Nog even geduld, want beide films zijn pas in juni van dit jaar te zien.

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
8.4
Kijk op Pathé Thuis • 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' stelt je voor aan Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en aan de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.
Beeld: 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopSpider-Man: Into the Spider-Verse (2018)Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws