Keanu Reeves gaf stuntteam van 'John Wick: Chapter 4' bijzonder cadeau

Keanu Reeves gaf stuntteam van 'John Wick: Chapter 4' bijzonder cadeau

John Wick: Chapter 4 (2023) beleeft een spetterende release met monsterscores en een uitzonderlijk goed openingsweekend. Reden genoeg om dat te vieren, dacht acteur Keanu Reeves. Hij gaf nogal unieke cadeau's om het stuntteam van de film te bedanken.

Zonder stuntteam geen film. De stuntmensen achter de John Wick-franchise hebben behoorlijk wat werk moeten verzetten gezien de films barsten van de bloedstollende actiescènes. In een interview met The New York Times blijkt dat Reeves een geniaal cadeau heeft gegeven om deze mensen achter het vierde deel te bedanken.

John Wick: Chapter 4 (2023)
8.0
John Wick (Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise.

Uniek cadeau

Regisseur Chad Stahelski en vechtcoördinator Jeremy Marinas leggen in het interview uit dat er veel van het stuntteam wordt verwacht. Ook vertelden ze dat Reeves ieder lid van dat team een speciaal t-shirt cadeau heeft gedaan. Op dat shirt staat het aantal keren dat ze zijn vermoord in de film. Uit een zorgvuldige analyse bleek dat sommige stuntmensen zelfs meer dan twintig keer werden vermoord in Chapter 4.

In Parijs

In het vierde deel moet de inmiddels iconische huurmoordenaar John Wick (Reeves) zich opnieuw langs hordes tegenstanders vechten. Oude vrienden worden vijanden en bij de 'High Table', een even schimmige als statige misdaadorganisatie, staat in de lichtstad Parijs een nieuwe (zonne)koning op die maar één wens heeft: de dood van John Wick.

John Wick: Chapter 4 is nu te zien in de bioscoop.

Beeld: Still 'John Wick: Chapter 4' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopJohn Wick: Chapter 4 (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws