Jennifer Aniston en Adam Sandler willen samen het roer omgooien na 'Murder Mystery 2'

Jennifer Aniston en Adam Sandler willen samen het roer omgooien na 'Murder Mystery 2'

Het zijn twee grote namen in de komedie-hoek van Hollywood: Jennifer Aniston en Adam Sandler. Met de release van Murder Mystery (2019) op de stoep, blikken de twee acteurs alvast vooruit op de toekomst.

Anistons Rachel uit Friends of de talloze hilarische personages van Sandler; de twee acteurs hebben het genre komedie helemaal onder de knie. Ook voor het vervolg op Murder Mystery 2 (2023) kruipen ze weer in hun vertrouwde rollen. Toch hebben ze zin om het roer compleet om te gooien na de release van Murder Mystery 2, dat laten ze weten in een gesprek met The Hollywood Reporter.

Onder de indruk

Zo laten Aniston en Sandler weten dat ze zeker nog eens met elkaar een film willen maken, maar dat zouden ze het liefst doen met een dramafilm. Aniston is dan ook onder de indruk van het andere werk van haar collega in Uncut Gems (2019) en Hustle (2022); twee films waarin hij zijn serieuze kant liet zien.

Serieuze films

"Ik vind hem geweldig als acteur in dramafilms. Dat is best moeilijk", geeft Aniston toe in het interview. "We zouden het leuk vinden om samen eens iets serieus te gaan doen. Niet dat deze film dat niet is, maar écht een dramafilm."

Ook Sandler ziet die toekomstplannen zeker zitten: "Dat zou ik heel erg leuk vinden. Ze is geweldig. Ik zou graag iets compleet anders willen doen samen."

Murder Mystery 2 is vanaf morgen te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Murder Mystery 2' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand NetflixMurder Mystery (2019)Murder Mystery 2 (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws