Fans spotten mogelijke spoilers voor 'Avatar 3' in documentaire over 'Avatar: The Way of Water'

Fans spotten mogelijke spoilers voor 'Avatar 3' in documentaire over 'Avatar: The Way of Water'

Nu we Avatar: The Way of Water (2022) hebben laten bezinken, kunnen we voorzichtig uitkijken naar de nieuwe delen in de populaire franchise van regisseur James Cameron. Fans zijn al volop bezig met de mogelijke verhalen van het derde deel en hebben misschien zelfs al spoilers gespot voor Avatar 3 (2024). Let op: potentiële spoilers volgen!

Op Reddit is Avatar onderwerp van gesprek en online verschijnen sinds de release van deel 2 al theorieën over de volgende films in de reeks. Een fan onthult al mogelijke details uit het derde deel. In een speciale documentaire, Building the World of Pandora, is namelijk al een deel van het script te zien volgens een oplettende kijker. Natuurlijk moeten we dit met een flinke korrel zout nemen, want het is niet bevestigd.

Onverwachte vriendschap

De Reddit-gebruiker deelt opgefriste screenshots uit de documentaire waarop mogelijk nieuwe scriptpagina's te zien zijn. Zo ontcijferde de kijker de tekst en onthulde de gebruiker dat er verschillende verhaallijnen zijn die niemand aan had zien komen. De eerste daarvan gaat over de relatie tussen Jake Sully en kolonel Miles Quaritch. Het ziet ernaar uit dat ze de strijdbijl (niet heel diep) hebben begraven. Dat zou kunnen komen omdat Miles de biologische vader is van Spider; de jongen die veel bij de familie Sully is te vinden.

Veilige lucht

De tweede mogelijke spoiler gaat over Spider zelf. We zagen in The Way of Water al dat hij niet normaal adem kan halen op Pandora aangezien hij geen avatar is. Waar hij in het tweede deel vooral te zien is met een speciaal masker, kan hij die misschien in het derde deel links laten liggen. Uit de pagina's is te lezen dat Spider mogelijk zelf adem kan halen in de giftige lucht van de planeet. Daarnaast zal de Sully-familie mogelijk ook nog eens terugkeren naar High Camp: hun thuisbasis. Nog even geduld voordat we zien of dit allemaal écht op de planning staat voor Avatar 3!

Beeld: Still 'Avatar: The Way of Water' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopAvatar (2009)Avatar 3 (2024)Avatar: The Way of Water (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws