De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 16)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 16)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

The Diplomat

8.0
Kijk op Netflix • Beroepsdiplomate Kate Wyler krijgt tijdens een internationale crisis een gewichtige baan waarvoor ze eigenlijk niet geschikt was.

A Tourist's Guide to Love

5.7
Kijk op Netflix • Een Amerikaanse moet voor haar werk bij een reisbureau naar Vietnam, waar een vrijgevochten gids haar laat zien hoe heerlijk het is om avontuurlijk te leven.

Disney+

How I Met Your Father seizoen 2

5.7
Kijk op Disney+ • Spinoff-serie van 'How I Met Your Mother'. Sophie en haar vriendengroep proberen uit te vinden wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps en grenzeloze mogelijkheden.

The Mandalorian finale seizoen 3

8.7
Kijk op Disney+ • Na de verhalen van Jango en Boba Fett staat een nieuwe krijger op in het Star Wars-universum. 'The Mandalorian' speelt zich af na de val van het Empire en voor de opkomst van de First Order.

HBO Max

Barry seizoen 4, afl. 1-2

8.4
Kijk op HBO Max • Barry is een depressieve huurmoordenaar uit het Midwesten die tijdens een klus in LA in een gemeenschap van acteerstudenten terechtkomt.

Druk

7.7
Kijk op HBO Max • Er is een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een percentage alcohol in ons bloed. Die kleine intoxicatie opent de geest voor de wereld om ons heen, vermindert de problemen en verhoogt de creativiteit.

Videoland

Wu-Tang: An American Saga seizoen 1-3

8.3
Kijk op Videoland • In het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw begint in New York, op het hoogtepunt van de crack-cocaïne-epidemie, een visionaire muzikant genaamd Bobby Diggs aka The RZA een supergroep te vormen van een aantal jonge, zwarte mannen, die uiteindelijk zal uitgroeien tot een van de onwaarschijnlijkste succesverhalen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

Paul Merson: Football, Gambling & Me

7.7
Kijk op Videoland • Voetballer Paul Merson probeert zijn 35-jarige gokverslaving te begrijpen.

Prime Video

Van A naar Onbekend

Kijk op Prime Video • De Bankzitters, wereldberoemd op YouTube, reizen in "Van A naar Onbekend" naar de verste uithoeken van de wereld.

Dead Ringers

6.5
Kijk op Prime Video • Elliot en Beverly Mantle zijn tweelingen die alles delen: drugs, geliefden en een onverbloemd verlangen om alles te doen wat nodig is - inclusief het verleggen van de grenzen van de medische ethiek - in een poging om verouderde praktijken aan te vechten en de gezondheidszorg voor vrouwen op de voorgrond te plaatsen.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Barry' via HBO Max

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws