Mysterieuze Spaanse Netflix-serie behaalt zeldzame score

Mysterieuze Spaanse Netflix-serie behaalt zeldzame score

Aitor Gabilondo, de man die eerder aan het roer stond van Vivir sin permiso (2018–2020) en Entrevías (2022– ), heeft deze keer minder succes met zijn nieuwste Spaanse serie El silencio (2023). De mysterieuze misdaadserie scoort namelijk zeldzaam laag op de streamingdienst.

Zeldzaam slechte score

Hoewel de mysterieuze miniserie volop kijkers weet te trekken en het inmiddels heeft geschopt tot de Netflix top 10, zijn kijkers allerminst tevreden. Op Rotten Tomatoes bestraffen abonnees de Netflix-serie met een score van 14%, een lage score die niet vaak voorkomt. Critici hebben de serie (nog) niet eens beoordeeld. Op IMDb moet El silencio, of Muted in het Engels, het doen met een nét voldoende.

Schermafbeelding via Rotten Tomatoes
Schermafbeelding via Rotten Tomatoes
El silencio (2023)
5.6
Kijk op Netflix • Sergio Ciscar wordt vrijgelaten uit de gevangenis, 6 jaar nadat hij zijn ouders heeft vermoord toen hij nog minderjarig was.

Mysterieus raadsel

In de gloednieuwe Spaanse thrillerserie wordt Sergio Ciscar vrijgelaten uit de gevangenis 6 jaar nadat hij zijn ouders heeft vermoord toen hij nog minderjarig was. Gedurende die tijd heeft Sergio geen woord gezegd of meegewerkt met justitie, dus de motieven voor de misdaad en de bedoelingen die hij inmiddels heeft, zijn een raadsel. De jonge psychiater Ana Dussel en haar team zijn belast met het vaststellen van zijn potentieel gevaar voor de samenleving door hem dag en nacht in het geheim in de gaten te houden alsof hij een dier is.

Beeld: Still 'El Silencio' via Lander Larrañaga / Netflix © 2022

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsEl silencio (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws