Deze week nieuw op Netflix (22 t/m 28 mei, 2023)

Deze week nieuw op Netflix (22 t/m 28 mei, 2023)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Handige Netflix-pagina's:

Dinsdag 23 mei

Victim/Suspect

6.8
Kijk op Netflix • Wanneer een journalist zich verdiept in een zaak van een vrouw die wordt beschuldigd van valse aangifte van verkrachting, komt een patroon naar voren:

Tijdens haar eerste solo-onderzoek reist journaliste Rae de Leon door het hele land om een schokkend patroon bloot te leggen: jonge vrouwen vertellen de politie dat ze seksueel misbruikt zijn, maar in plaats van gerechtigheid te vinden, worden ze beschuldigd van het doen van een valse aangifte, gearresteerd en zelfs opgesloten door het systeem waarvan ze dachten dat het hen zou beschermen.

Merpeople

6.2
Kijk op Netflix • Welkom in de wondere wereld van professionele zeemeermannen, waar de passie van mensen voor het zwemmen in vinnen is uitgegroeid tot een industrie van een half miljard dollar.

Deze nieuwe docuserie 'duikt' in de fascinerende wereld van onderwaterartiesten die hun liefde voor de mystieke zeewezens hebben omgezet in een echte carrière. Van shows in een kleine stad in Florida tot de kroning van de koning en koningin van de zee op de Bahama's.

Woensdag 24 mei

Hammerharte Jungs

4.7
Kijk op Netflix • Twee beste vrienden proberen de middelbare school door te komen terwijl ze omgaan met gênante nieuwe driften - en hun zeer ongemakkelijke gevoelens voor elkaar.

Charly en Paula worstelen om hun plaats te vinden in de hiërarchie van de middelbare school, maar ze zijn tenminste beste vrienden en hebben elkaar. Maar als zijn penis ("Willy") en haar vagina ("Hoo-ha") plotseling hun zeer dringende behoeften beginnen te communiceren, moeten de tieners niet alleen hun status op school verdedigen, maar ook hun jarenlange vriendschap, omdat hun genitaliën veel meer voor hen in petto hebben.

The Ultimatum: Queer Love

6.6
Kijk op Netflix • Vrouwelijke en non-binaire stellen worden acht weken lang gevolgd terwijl ze zich moeten opmaken voor een ultimatum:

Vrouwelijke en non-binaire stellen worden acht weken lang gevolgd terwijl ze zich moeten opmaken voor een ultimatum: de ene persoon is klaar om in het huwelijksbootje te stappen, de andere niet.

Donderdag 25 mei

FUBAR

6.5
Kijk op Netflix • Een CIA-agent die op het punt staat met pensioen te gaan, ontdekt een familiegeheim. Gedwongen om terug het veld in te gaan voor een laatste klus, pakt de serie universele familiedynamiek aan tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, actie en humor.

Arnold Schwarzenegger schittert in zijn eerste serierol ooit en speelt een CIA-agent die op het punt staat met pensioen te gaan, maar dan een familiegeheim ontdekt. Gedwongen om terug het veld in te gaan voor een laatste klus, pakt de serie universele familiedynamiek aan tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, actie en humor.

Vrijdag 26 mei

Blood and Gold

6.5
Kijk op Netflix • In de nadagen van WOII raakt een Duitse deserteur die zo snel mogelijk wil terugkeren naar huis verwikkeld in een strijd tegen SS-troepen die op zoek zijn naar verborgen goud.

De gloednieuwe oorlogsfilm speelt zich af in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van de Duitse deserteur Heinrich (Robert Maaser), de jonge en moedige boerin Elsa (Marie Hacke) en een heleboel nazi's. Op weg naar huis van het front naar zijn dochter, komt Heinrich in de klauwen van een plunderende SS-troep.

Tin & Tina

4.7
Kijk op Netflix • Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel twee eigenaardige tweelingen uit een klooster, waarvan de obsessie met religie het gezin al snel verstoort.

Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel twee eigenaardige tweelingen uit een klooster, waarvan de obsessie met religie het gezin al snel verstoort.

American Barbecue Showdown seizoen 2

7.1
Kijk op Netflix • 'American Barbecue Showdown' volgt deelnemers die concurreren voor de titel van American Barbecue Champion. De serie wordt gehost door Rutledge Wood en Lyric Lewis.

Netflix heeft nieuwe deelnemers verzameld voor deze westrijd waarin de beste barbecuers van het land worden gevolgd in hun strijd om de titel van Amerikaans barbecuekampioen. De serie wordt gepresenteerd door Rutledge Wood en Lyric Lewis, en de juryleden zijn Kevin Bludso en Melissa Cookston.

Rabo de Peixe

7.9
Kijk op Netflix • Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.

Er gebeurt niets in het kleine Azoriaanse dorpje Rabo de Peixe, totdat een ton cocaïne op de kust aankomt en het leven van de bewoners volledig verandert. Eduardo, een jonge visser, en zijn beste vrienden improviseren een handeltje met wat er uit de Atlantische Oceaan aankomt. Maar een ton cocaïne blijft niet onopgemerkt en de personages krijgen te maken met de eigenaars van de drugs, de politie en een reeks onvoorspelbare figuren in een gevaarlijk avontuur zonder terugkeer…

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'FUBAR' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws