Waargebeurde dramafilm blijft onverminderd populair op Netflix

Waargebeurde dramafilm blijft onverminderd populair op Netflix

Heb jij Trial by Fire (2018) al gezien? Sinds de waargebeurde dramafilm op Netflix is te vinden, wordt de film met Laura Dern volop bekeken. Ook deze week is de meeslepende film nog altijd razend populair op de streamingdienst.

Hoog in de Netflix top 10

Trial by Fire staat momenteel op plek 3 in de top 10 populairste films van het moment op Netflix, enkel achter Jennifer Lopez in The Mother (2023) en Bracha van Doesburgh in Faithfully Yours (2022). Concrete kijkcijfers zijn niet bekend, maar met zo'n positie na een week op de streamingdienst is het duidelijk dat de waargebeurde film massaal wordt bekeken.

Schermafbeelding via Netflix
Schermafbeelding via Netflix
Trial by Fire (2018)
7.0
Kijk op Netflix • 'Trial by Fire' gaat over het waargebeurde verhaal van Cameron Todd Willingham, die wordt opgepakt en beschuldigd van de moord op zijn drie kinderen door een brand die in zijn huis is aangestoken.

Waargebeurd verhaal

De dramafilm vertelt het tragische en controversiële verhaal van Cameron Todd Willingham, die in Texas ter dood werd veroordeeld voor het doden van zijn drie kinderen, zelfs nadat wetenschappelijk bewijs en getuigenissen van deskundigen zijn beweringen van onschuld bevestigden.

Beeld: Still 'Trial by Fire' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsTrial by Fire (2018)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws