Yolanthe Cabau komt naar Netflix met nieuwe Nederlandse film

Yolanthe Cabau komt naar Netflix met nieuwe Nederlandse film

Netflix heeft Yolanthe Cabau gestrikt voor een gloednieuwe Original-film van eigen bodem: Oei, ik groei! (2023), samen met Sallie Harmsen, Soy Kroon, Sarah Chronis en Katja Schuurman. De nieuwe Nederlandse film verschijnt 9 juni exclusief op Netflix.

Afbeelding via Max Maloney / Netflix
Afbeelding via Max Maloney / Netflix
Oei, ik groei! (2023)
Kijk op Netflix • Advocate Anne (Sallie Harmsen) gaat na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk en maakt grote stappen op weg.

We ontmoeten de succesvolle carrièretijger Anne (Sallie Harmsen), die na haar zwangerschapsverlof erachter komt dat het leven toch wel veel verandert met een baby. Dat maakt haar relatie met haar man Barry (Soy Kroon) niet bepaald makkelijker. Ze sluit zich aan bij de Mama voor Mama's-club, een groep voor moeders die is opgericht door Kim (Katja Schuurman).

Kim is getrouwd met Roos (Sarah Chronis) en voedt samen met haar twee kinderen op die ze met behulp van hun goede vriend Kaj (Louis Talpe) hebben gekregen. Dat gaat alleen niet heel soepel. Ook Ilse (Yolanthe Cabau) en haar man Sabri (Ilias Ojja) hebben hun uitdagingen. Ze zitten een beetje in de knoop over hoe ze hun kindje gaan opvoeden terwijl ze beiden uit een andere cultuur komen. Dit zorgt voor frictie binnen hun relatie, vooral wanneer Sabri's moeder bij hen intrekt om te helpen.

Beeld: Still 'Oei, ik groei!' via Max Maloney / Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsOei, ik groei! (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws