'Hasta el cielo'-schrijver komt met nieuwe Spaanse Netflix-serie: 'Clanes'

'Hasta el cielo'-schrijver komt met nieuwe Spaanse Netflix-serie: 'Clanes'

Jorge Guerricaechevarría, schrijver achter eerdere Spaanse titels als Hasta el cielo (2020), Código Emperador (2022) en onlangs Hasta el cielo: La serie (2023– ), zet zijn samenwerking met Netflix voort voor een gloednieuwe Spaanse serie: Clanes. De opnames zijn gestart, zo onthult Netflix vandaag.

Advocate en drugshandelaar

In Clanes vestigt een nieuwe advocate zich in het stadje Cambados. Haar naam is Ana (Clara Lago) en haar aanwezigheid blijft bij niemand onopgemerkt, ook niet bij Daniel (Tamar Novas), zoon van een belangrijke drugshandelaar en zichtbaar hoofd van de "Padín-clan" terwijl zijn vader in de gevangenis zit. Ana, met ruime ervaring in één van de beste advocatenkantoren van Madrid, heeft besloten om in Cambados van voren af aan te beginnen met de bedoeling de rekeningen met haar verleden te vereffenen.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Van Las chicas del cable-regisseur

De hoofdrollen worden gespeeld door Clara Lago, Tamar Nocas, Xosé Antonio Touriñán en Chechu Salgado. De nieuwe serie wordt geregisseerd door Roger Gual, die eerder de populaire Spaanse Netflix-serie Las chicas del cable (2017–2020) regisseerde en meewerkte aan El desorden que dejas (2020).

Clanes
Kijk op Netflix • In 'Clanes' vestigt een nieuwe advocate zich in het stadje Cambados. Haar naam is Ana (Clara Lago) en haar aanwezigheid blijft bij niemand onopgemerkt, ook niet bij Daniel (Tamar Novas), zoon van een belangrijke drugshandelaar en zichtbaar hoofd van de "Padín-clan" terwijl zijn vader in de gevangenis zit.

Releasedatum Clanes op Netflix

De opnames van Clanes zijn nu begonnen en vinden plaats op verschillende locaties in Malaga, Madrid, Porto en Senegal. Een releasedatum is nog niet bekend, maar aangezien de opnames enkele maanden duren, verwachten we de serie op zijn vroegst eind 2023 of begin 2024 op Netflix. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Clanes in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Beeld: Still 'Hasta el cielo: La serie' via Jaime Olmedo / Netflix © 2022
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixHasta el cielo: La serie (2023– )Clanes

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws