Gloednieuwe horrorkomedie met Nicholas Hoult vanaf vandaag te zien

Gloednieuwe horrorkomedie met Nicholas Hoult vanaf vandaag te zien

Vandaag gaat eindelijk Renfield (2023) in première, met niemand minder dan Nicolas Cage die de rol van Dracula op zich neemt. Nicholas Hoult speelt zijn hulpje in de horrorkomedie, Renfield.

Lakei van Dracula

Renfield gaat naar een praatgroep om hulp te zoeken voor de toxische relatie die hij heeft met zijn baas. Hij moet als lakei van Dracula de graaf namelijk bijstaan bij allerlei bizarre en vooral bloederige taferelen, maar hem vooral verzorgen van slachtoffers, of beter gezegd: eten. In ruil daarvoor heeft Renfield krachten gekregen.

Chris McKay

De monsterfilm wordt geregisseerd door Chris McKay, bekend van films als The Lego Movie (2014) en The Tomorrow War (2021). Het script is geschreven door Ryan Ridley, schrijver van series als Rick and Morty (2013– ).

In het originele Dracula-boek van Bram Stoker was R.M. Renfield een gevangene van een gekkenhuis. Er werd gedacht dat hij aan waanideeën leed die hem ertoe dwongen levende wezens te eten in de hoop zelf onsterfelijk te worden, tot later bleek dat hij onder de invloed stond van graaf Dracula.

Renfield (2023)
6.4
Renfield gaat naar een praatgroep om hulp te zoeken voor de toxische relatie die hij heeft met zijn baas. Hij moet als lakei van Dracula de graaf namelijk bijstaan bij allerlei bizarre en vooral bloederige taferelen.

Vanaf vandaag in de bioscoop

Renfield draait nu in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die vandaag op het witte doek in première gaan, kun je hier terecht.

Copyright 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.
Copyright 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.
Beeld: Copyright 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsRenfield (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws