Margot Robbie over 'Barbie': 'We moesten iets bedenken voor mensen die de pop haten'

Margot Robbie over 'Barbie': 'We moesten iets bedenken voor mensen die de pop haten'

De verwachtingen van Greta Gerwigs Barbie (2023) zijn torenhoog. Met Margot Robbie als ultieme Barbiepop kan het bijna niet anders dat deze kleurrijke film een regelrechte hit wordt, maar de makers hadden eerst wel hun twijfels.

Eren

In een interview met Vogue praat Robbie over haar nieuwste film. Een film over de bekendste pop ter wereld realiseren kwam zeker met de nodige twijfels, geeft ze toe. "We willen wel de 60-jarige erfenis van dit merk eren", vertelt Robbie in het gesprek.

Barbie (2023)
Een pop die in 'Barbieland' leeft, wordt verbannen omdat ze niet perfect genoeg. Ze gaat op avontuur in de echte wereld.

'Mensen haten Barbie'

"We moesten ook wel erkennen dat er mensen zijn die helemaal geen fan zijn van Barbie", vervolgt ze. "Veel van hen haten Barbie ook echt. Zij hebben echt een probleem met Barbie. We moesten een manier vinden waarop we dat konden erkennen in de film."

Creatieve vrijheid

Het productiebedrijf van Robbie, LuckyChap, ging met Barbie aan de haal en strikte regisseur Greta Gerwig en schrijver Noah Baumbach voor het script. Zij moesten volledige vrijheid krijgen om creativiteit in het verhaal te verweven. Toch werd er over de schouder meegekeken door twee gigantische bedrijven: Warner Bros. en Mattel. "Zij vroegen zich af wat wij ermee gingen doen en wat ons plan was. Ze hadden natuurlijk talloze vragen", deelt Robbie. Uiteindelijk is er een manier gevonden waarop dat kon en is er dus het definitieve verhaal van de nieuwste hit uitgerold.

Reizen naar Barbieland

Hoe dat er precies uitziet, kunnen we vanaf 19 juli in de bioscopen gaan bewonderen. Dan krijgen we na lang wachten eindelijk meer te zien van Ken (gespeeld door Ryan Gosling), Barbie, hun avonturen en het roze Barbieland. Bekijk de trailer hieronder:

Beeld: Still 'Barbie' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopBarbie (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws