Keiharde trailer voor vijfde seizoen van 'Mocro Maffia'

Keiharde trailer voor vijfde seizoen van 'Mocro Maffia'

Na de film Mocro Maffia: Tatta (2023) - die diende als perfecte voorbereiding op het keiharde vijfde seizoen van hitserie Mocro Maffia (2018– ) - is het nu eindelijk tijd voor de nieuwe afleveringen. Een nieuwe trailer is inmiddels gedeeld en die belooft wederom wat we gewend zijn van de serie.

Organisatie

In seizoen 5 zien we hoe Paus na de dood van Romano vastberaden is om naar het buitenland te vertrekken. Hij laat de organisatie in handen van zijn zus Samira, maar dit plan staat op losse schroeven door de rip van Tatta op zijn 2000 kilo cocaïne. Wendt Paus zich tot Potlood om hem te helpen of speelt het verleden nog steeds een te grote rol?

Mocro Maffia (2018‑ )
8.1
Kijk op Videoland • 'Mocro Maffia' is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk.

'De operatie'

In de trailer zien we hoe de serie verdergaat waar Tatta is geëindigd. Na de aftiteling van de film zagen we namelijk een korte scène waarin Paus, Potlood en Ashraf met elkaar in gesprek zijn over 'De Operatie'. We gaan ongetwijfeld meer zien over deze klus in de nieuwe reeks afleveringen. Ook is nu al te zien dat de vrouwelijke personages in de hitserie een grotere rol spelen. Veel om naar uit te kijken dus!

2 juni

Het vijfde seizoen van Mocro Maffia keert over een week al terug. De nieuwe reeks start op 2 juni op Videoland en er zal wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen.

Beeld: 'Mocro Maffia' via TMDB

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's VideolandMocro Maffia (2018– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws