Deze 5 Nederlandse films zijn vanaf vandaag te zien op Netflix

Deze 5 Nederlandse films zijn vanaf vandaag te zien op Netflix

Het aanbod van Nederlandse films wordt vandaag op Netflix verder uitgebreid met de komst van een reeks films. Van dramafilm Kapsalon Romy (2019) met Noortje Herlaar tot familiefilm Wiplala (2014), er zit voor ieder wat wils tussen. Onderstaande films van eigen bodem zijn vanaf vandaag te zien op Netflix.

Handige Netflix-pagina's:

 1. 7.1
  Kijk op Netflix • Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken.
 2. 6.9
  Kijk op Netflix • Journalist Tibbe staat op het punt om ontslagen te worden, maar de hoofdredactrice geeft hem nog een kans. Dan maakt hij kennis met het raadselachtige vrouwtje Minoes.
 3. 6.9
  Kijk op Netflix • De zevenjarige Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan.
 4. 6.2
  Kijk op Netflix • Dolfje weet niet wat hem overkomt als hij de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier:
 5. 6.0
  Kijk op Netflix • De film vertelt het verhaal over een klein mannetje genaamd Wiplala (Geza Weisz), dat bij toeval in het keukenkastje gevonden wordt door het negenjarige zoontje van de familie Blom.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Kapsalon Romy' via VPRO Cinema

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws