Netflix-abonnees aan de buis gekluisterd door nieuwe 'fascinerende' docuserie

Netflix-abonnees aan de buis gekluisterd door nieuwe 'fascinerende' docuserie

Om enigszins met Disney te concurreren nu de studio volgende week The Little Mermaid (2023) uitbrengt, kwam Netflix deze week met docuserie Merpeople (2023– ), over optredende zeemeerminnen. De nieuwe serie ontvangt veel lof van kijkers.

'Fascinerend'

Kijkers laten op Twitter weten enorm geboeid te zijn door de zeemeerminnen en -mannen. Vooral de passie van de professionals wordt gewaardeerd en zorgt dat abonnees aan de buis gekluisterd blijven: "Ik heb helemaal geen interesse in professionele zeemeerminnen, maar mijn ogen waren vastgelijmd aan alle 4 afleveringen!".

Merpeople (2023‑ )
6.2
Kijk op Netflix • Welkom in de wondere wereld van professionele zeemeermannen, waar de passie van mensen voor het zwemmen in vinnen is uitgegroeid tot een industrie van een half miljard dollar.

Mystieke zeewezens

Deze nieuwe docuserie 'duikt' in de fascinerende wereld van onderwaterartiesten die hun liefde voor de mystieke zeewezens hebben omgezet in een echte carrière. Van shows in een kleine stad in Florida tot de kroning van de koning en koningin van de zee op de Bahama's.

Beeld: Still 'Merpeople' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMerpeople (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws