'The Matrix 4': eerste video's en foto's vanaf de set

'The Matrix 4': eerste video's en foto's vanaf de set
7 februari 2020 om 16:24

Nu de productie van The Matrix 4 (2021) in San Francisco officieel van start is gegaan, zijn de eerste video's en foto's van de set van Warner Bros. Pictures' langverwachte vierde deel in de reekst van The Matrix al online verschenen.

Via Twitter werden de video's en foto's gedeeld, met een eerste blik op de terugkeer van Keanu Reeves als Neo. Ook Lana Wachowski en Carrie-Anne Moss zijn op de set gespot. De videos en foto’s zijn hieronder te bekijken.

Lana Wachowski schreef het script samen met Aleksander Hemon en David Mitchell, en zal de film ook regisseren. De Academy Award-winnende filmmaker John Toll zal het langverwachte vervolg filmen, als opvolger van Bill Pope die de cinematografie deed voor de voorgaande drie The Matrix-films.

The Matrix 4 (2021)

The Matrix 4 (2021)

'The Matrix 4' is een film uit 2021 in het genre actie / sciencefiction. In de film, geregisseerd door Lana Wachowski, spelen onder anderen Daniela Harpaz en Carrie-Anne Moss.

In deze vierde film komen Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss en Jada Pinkett Smith terug in hun iconische rol als Neo, Trinity en Niobe. In de film zullen onder anderen ook de nieuwkomers Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere, en Yahya Abdul-Mateen II te zien zijn.

Dit zijn de drie voorgaande delen in de The Matrix-reeks:

Details omtrent het plot zijn helaas nog niet vrijgegeven voor The Matrix 4 en gezien het einde van het laatste deel, The Matrix Revolutions, is de vraag waar deze nieuwe film over zal gaan niet heel makkelijk te beantwoorden.

The Matrix 4 staat gepland voor een release op 21 mei 2021.

Beeld: Still uit de film 'The Matrix Reloaded' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's FilmsThe Matrix 4 (2021)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…