Volledige trailer 'The Invisible Man' onthult verhaal

Volledige trailer 'The Invisible Man' onthult verhaal
8 februari 2020 om 11:25

De nieuwe trailer van The Invisible Man (2020) die door Universal uitgegeven is, onthult het verhaal van de film. In de trailer is te zien dat Cecilia (Elisabeth Moss) aan haar gewelddadige ex-vriendje probeert te ontsnappen die onzichtbaar is geworden.

Oorspronkelijk begon The Invisible Man-reboot als onderdeel van Universal's Dark Universe – een gedeeld filmuniversum met klassieke filmmonsters als Dracula, the Mummy en the Invisible Man. Maar toen Tom Cruise's The Mummy (2017) flopte en maar weinig geld in het laatje bracht, schrapte Universal het Dark Universe, wat betekende dat de geplande Invisible Man-film met Johnny Depp werd herzien, en Depp het project verliet. Universal haalde toen producent Jason Blum en zijn Blumhouse Productions binnen om The Invisible Man te helpen maken.

The Invisible Man (2020)

The Invisible Man (2020)

Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet.
7.7

Met filmmaker Leigh Whannell (bekend van onder meer Insidious: Chapter 3 (2015)) in de rol als schrijver en regisseur, kwam er weer progressie in het project met Elisabeth Moss in de hoofdrol als Cecilia Kass, een vrouw die geterroriseerd word door haar gewelddadige ex-vriendje die zijn eigen dood in scène heeft gezet en ontdekte hoe hij onzichtbaar kan worden.

De nieuwe trailer van Universal en Blumhouse van The Invisible Man onthult nu meer van het verhaal van de film:

In de trailer wordt een spannend deel getoond waarin Cecilia ontsnapt uit het huis van haar gewelddadige vriendje, Adrian Griffin (Oliver Jackson-Cohen). Het gaat echter mis als ze zijn hond Zeus probeert te bevrijden en daarbij een autoalarm laat afgaan. Dan onthult de trailer meer van wat later in de film lijkt te zijn als Cecilia ontdekt dat Adrian zich in haar huis heeft verstopt en ze moet vechten tegen de onzichtbare man.

Terwijl de nieuwe trailer van The Invisible Man nogal wat van het verhaal van de film onthult, zal er nog genoeg in de film zelf te ontdekken en te zien zijn. Op 5 maart zal de film in de Nederlandse bioscopen uit gaan komen.

Beeld: Copyright 2020 Universal Pictures International
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Invisible Man (2020)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…