Nieuw op Netflix: de beste films en series van week 6

Een selectie van nieuwe films en nieuwe series op Netflix

Nieuw op Netflix: de beste films en series van week 6
8 februari 2020 om 14:00

De storm van week 5 is in week 6 behoorlijk gaan liggen. Na de aanbodexplosie in week 5 vanwege de wisseling van de maand, is er in week 6 maar bijster weinig toegevoegd aan het aanbod. De nieuwe pareltjes van de week lichten we uiteraard wel nog graag even voor je uit.

Uitgelichte nieuwe films op Netflix week 5

Ready Player One is een sciencefictionfilm uit 2018 onder regie van Steven Spielberg, gebaseerd op het gelijknamig boek van Ernest Cline. Het verhaal van de film is wat dun, maar de film is erg vermakelijk en kijkt makkelijk weg. Vooral op een stormachtige dag als aankomende zondag doet de film het goed. De film is vanaf deze zaterdag te zien op Netflix.

Horse Girl had zijn wereldpremière op het Sundance Film Festival op 27 januari en is sinds gisteren op Netflix te zien. De film is helaas niet helemaal geworden wat wij ervan hadden verwacht, maar krijgt van ons het voordeel van de twijfel. Mochten er meer goede films op Netflix zijn verschenen deze week, dan had Horse Girl geen plek in dit artikel verdiend. Echter, Alison Brie, die de hoofdrol speelt in de film, verdient zeker de nodige aandacht.

Uitgelichte nieuwe series op Netflix week 5

Voor fans van true crime is The Pharmacist een aanrader. De film draait om moord en samenzweringen en is sinds deze woensdag te zien op Netflix.

Locke & Key is een bovennatuurlijke horrorserie gemaakt door Joe Hill en gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Hill en is sinds gisteren nieuw op Netflix te zien.

Who Killed Malcolm X? is ook vanaf gisteren nieuw op Netflix te zien. Er zijn veel 'problemen' rondom de moord op Malcom X. Dit en meer komt naar voren in deze interessante documentaire over de moord op Malcolm X.

Bekijk al het nieuwe aanbod op Netflix via: Nieuw op Netflix, Nieuwe films op Netflix en Nieuw series op Netflix.

Meer over:

Video on demand Netflix

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…