Vanessa Kirby bevestigt terugkeer in 'Mission: Impossible 7 & 8'

Vanessa Kirby bevestigt terugkeer in 'Mission: Impossible 7 & 8'
8 februari 2020 om 16:58

Vanessa Kirby, die de White Widow in Mission: Impossible - Fallout (2018) speelde, bevestigt dat ze binnenkort begint met trainen voor Mission: Impossible 7 (2021) en Mission: Impossible 8 (2022).

Vanessa Kirby is het nieuwste lid van de cast dat bevestigd is om terug te keren voor Mission: Impossible 7 en Mission: Impossible 8. Kirby is het meest bekend om haar Emmy-genomineerde optreden als Prinses Margaret in de Netflix-serie The Crown (2016– ). Hoewel ze het goed doet in dit mooie kostuumdrama, heeft ze onlangs ook de sprong naar actiefilms weten te maken, met haar eerste rol in de Mission: Impossible-franchise en haar rol in Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) van afgelopen zomer.

De acteurs en actrices die naast hoofrolspeler en ster van de serie Tom Cruise terugkeren zijn onder anderen Rebecca Ferguson als Ilsa Faust en Simon Pegg als Benji Dunn. Ook keert voor de eerste keer sinds de eerste film Henry Czerny terug naar de franchise als de oorspronkelijke IMF-baas Kitteridge.

Tijdens een gesprek met Glamour zei Kirby dat ze binnenkort zou beginnen met de training voor Mission: Impossible. Ze is net klaar met een film met de titel Pieces of a Woman die ze beschreef als "extreem intens en erg donker" en zei: "het in training gaan voor Mission Impossible betekent dat ik het allemaal een beetje los kan laten."

De vorige twee Mission: Impossible-films hebben de serie vol actie tot nieuwe hoogten gebracht, zowel als het gaat om kritieken als om opbrengsten. Mission: Impossible 7 en Mission: Impossible 8 werden begin vorig jaar samen aangekondigd, waarbij Christopher McQuarrie terugkeert als regisseur. De films zullen achtereenvolgens worden opgenomen en zullen een jaar van elkaar worden uitgebracht.

Mission: Impossible 7 staat gepland voor 22 juli in de Nederlandse bioscopen. Mission: Impossible 8 zal een jaar daarna te zien zijn.

Beeld: Still van de film 'Mission: Impossible - Fallout' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsMission: Impossible 7 (2021)Mission: Impossible 8 (2022)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…