Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 21, 2023)

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 21, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo verscheen de gloednieuwe actieserie FUBAR (2023– ) met Arnold Schwarzenegger en is nu de Portugese thrillerserie Rabo de Peixe (2023– ) te zien, alsook seizoen 2 van Nouvelle école (2022– ).

Handige Netflix-pagina's:

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix.

 1. 7.5
  Kijk op Netflix • Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
 2. 7.1
  Kijk op Netflix • 'American Barbecue Showdown' volgt deelnemers die concurreren voor de titel van American Barbecue Champion. De serie wordt gehost door Rutledge Wood en Lyric Lewis.
 3. 6.5

  FUBAR (2023‑ )

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Netflix • Een CIA-agent die op het punt staat met pensioen te gaan, ontdekt een familiegeheim. Gedwongen om terug het veld in te gaan voor een laatste klus, pakt de serie universele familiedynamiek aan tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, actie en humor.
 4. 6.4

  Merpeople (2023)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-4
  Kijk op Netflix • Welkom in de wondere wereld van professionele zeemeermannen, waar de passie van mensen voor het zwemmen in vinnen is uitgegroeid tot een industrie van een half miljard dollar.
 5. 6.3

  Nouvelle école (2022‑ )

  Seizoen 2, aflevering 5-7
  Kijk op Netflix • Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'FUBAR' via Christos Kalohoridis/Netflix © 2023

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws