'Outlander' seizoen 7 heeft Nederlandse releasedatum te pakken

'Outlander' seizoen 7 heeft Nederlandse releasedatum te pakken

Het langverwachte zevende seizoen van Outlander (2014– ) komt eraan! Na een relatief kort zesde seizoen van acht afleveringen, wordt seizoen zeven extra lang met wel zestien afleveringen, die worden opgesplitst in twee delen. Het eerste deel van het gloednieuwe seizoen is vanaf volgende maand te bekijken in Nederland.

Harde onafhankelijkheidsstrijd

De Amerikaanse revolutie is aangebroken. Jamie, Claire en hun familie zijn verwikkeld in de gewelddadige geboortepijnen van een opkomende natie, terwijl legers ten strijde trekken en de Britse instellingen afbrokkelen door de gewapende opstand. Het land dat de Frasers hun thuis noemen verandert, maar kunnen zij mee veranderen? Om te beschermen wat ze hebben opgebouwd, moeten de Frasers door de gevaren van de Revolutionaire Oorlog navigeren. Ze leren dat je soms moet achterlaten om te verdedigen waar je van houdt. Als het conflict hen uit North Carolina en in het hart van de onafhankelijkheidsstrijd trekt, worden Jamie, Claire, Brianna en Roger geconfronteerd met onmogelijke beslissingen die hun familie uit elkaar kunnen scheuren.

Releasedatum in Nederland

De eerste acht afleveringen van het zevende seizoen zullen vanaf 19 juni met wekelijkse afleveringen te bekijken zijn op Ziggo Movies & Series XL. Deel 2, dus de laatste 8 afleveringen, verschijnt pas in 2024. Omdat Ziggo exclusief de Nederlandse rechten van nieuwe seizoenen bezit, zullen de nieuwe afleveringen eerst daar verschijnen. Omdat die exclusieve rechten een jaar geldig zijn, zal Netflix Outlander seizoen 7 vanaf juni 2024 ook beschikbaar mogen maken.

Outlander (2014‑ )
8.4
Kijk op Ziggo • De serie 'Outlander' volgt het leven van Claire Randall *(Caitriona Balfe), een gelukkig getrouwde verpleegster die kort na de Tweede Wereldoorlog op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743.
Beeld: Still 'Outlander' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand SeriesOutlander (2014– )

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws