'Bridesmaids'-ster Rose Byrne staat positief tegenover eventueel vervolg

'Bridesmaids'-ster Rose Byrne staat positief tegenover eventueel vervolg

Rose Byrne staat positief tegenover een eventueel vervolg op Bridesmaids (2011). We kennen Byrne als de welgestelde Helen Harris III, en als het aan haar ligt maakt de originele cast ruim twaalf jaar na deel 1 nog eens een spectaculaire comeback.

Jawoord

Bridesmaids gaat over de enthousiaste +1's van Lillian (Maya Rudolph), die haar partner het jawoord heeft gegeven en support krijgt van Annie (Kristen Wiig) en nog een aantal andere bruidsmeisjes. Helen Harris III is een van hen, en ligt vaker dan eens overhoop met Annie.

Still 'Bridesmaids' via TMDb
Still 'Bridesmaids' via TMDb

Reüniewens

Zo slecht als de match tussen Byrne en Wiig in de film was, zo goed is die in het echt. In gesprek met People geeft Byrne aan dat ze Wiig onlangs weer eens tegenkwam en het geweldig vond haar weer eens te zien. Ongetwijfeld zette het haar ook een beetje aan het denken over een eventueel Bridesmaids-vervolg, want in hetzelfde gesprek liet ze zich verlokken tot een halve toezegging:

Als alle meiden mee zouden doen, zou ik er absoluut voor in zijn. Het is moeilijk om met een vervolg te komen, omdat de eerste film zo'n succes was. Het is misschien ook een optie om met de originele cast een andere film te doen, een soort herinterpretatie. Hoe dan ook mis ik ze (de andere bruidsmeisjes, red.) allemaal

Rose Byrne
Bridesmaids (2011)
6.8
Kijk op Pathé Thuis • Annie (Kristen Wiig) is getuige op de bruiloft van haar beste vriendin Lillian (Maya Rudolph). Samen met een aantal andere bruidsmeisjes probeert ze te zorgen dat het iedereen naar zijn zin is bij de bruiloft.

Meer dan bruiloftstaferelen

Op dit moment is er officieel nog niets bekend over een Bridesmaids 2. Paul Feig, de regisseur van het origineel, gaf eerder al wel eens aan dat een vervolg meer om het lijf zou moeten hebben dan een volgende reeks van chaotische bruiloftstaferelen, aangezien de ontwikkeling van Annies personage zo cruciaal was om dat scenario echt te laten werken. Veel castleden delen Byrnes enthousiasme, maar Wiig, die Annie dus vertolkte in het origineel, heeft ook al een keer aangegeven dat er geen concrete vervolgplannen waren.

Beeld: Still 'Bridesmaids' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsBridesmaids (2011)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws