Deze week nieuw op Netflix (5 t/m 11 juni, 2023)

Deze week nieuw op Netflix (5 t/m 11 juni, 2023)

Het is weer de start van een nieuwe week en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Handige Netflix-pagina's:

Maandag 5 juni

Barracuda Queens

6.4
Kijk op Netflix • De Barracuda Queens, een groep ontevreden rijkeluismeisjes, raken betrokken bij woninginbraken bij hun rijke buren.

Losjes geïnspireerd op ware gebeurtenissen volgt Barracuda Queens een groep jonge vrouwen in de jaren 90 die inbraken plegen in een poging om te rebelleren, sensatie te zoeken en wraak te nemen op mannen die hen onrecht hebben aangedaan. De serie schetst een beeld van een wereld waarin sommigen wegkomen met misdaad, en anderen niet.

Dinsdag 6 juni

Ganz normale Männer - Der 'vergessene Holocaust'

7.0
Kijk op Netflix • Deze documentaire onderzoekt hoe en waarom duizenden gewone Duitsers als lid van de nazipolitie op grote schaal wreedheden begingen tijdens de Holocaust.

Deze documentaire onderzoekt hoe en waarom duizenden gewone Duitsers als lid van de nazipolitie op grote schaal wreedheden begingen tijdens de Holocaust.

Woensdag 7 juni

Arnold

8.0
Kijk op Netflix • Deze intieme docuserie volgt het veelzijdige leven en de carrière van Arnold Schwarzenegger, van bodybuildingkampioen tot Hollywoodster en politicus.

Deze driedelige docuserie beschrijft volgens Netflix de reis van Arnold Schwarzenegger van het platteland van Oostenrijk naar de hoogste regionen van de Amerikaanse droom. In een reeks openhartige interviews vertellen Schwarzenegger, zijn vrienden, vijanden, co-sterren en waarnemers over alles van zijn dagen als ijzervreter tot zijn triomfen in Hollywood, zijn tijd als bestuurder van de staat Californië en zowel de vreugde als de turbulentie van zijn gezinsleven.

Donderdag 8 juni

Never Have I Ever seizoen 4

7.9
Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.

In seizoen 4 zullen Devi, Fabiola (Lee Rodriguez) en Eleanor (Ramona Young) zich voorbereiden om alle laatstejaarsactiviteiten van hun to-do-lijstjes af te vinken: sollicitatiegesprekken, limousineritten en het eindelijk dragen van een pet en toga.

Tour De France: Au Coeur Du Peloton

8.2
Kijk op Netflix • Deze docuserie volgt zeven teams van wielrenners tijdens hun deelname in 2022 aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld.

Netflix volgt iedereen tijdens de tour, van renners tot ploegleiders, om de vele belangen te begrijpen van "een wedstrijd die een waar internationaal symbool is geworden", aldus de streamingdienst. Netflix duikt in het specifiek in zeven iconische teams, van de voorbereidingsfase tot de finish in Parijs: AG2R Citroën Team, Alpecin-Fenix, EF Education-EasyPost, Groupama-FDJ cycling Team, Ineos Grenadiers, Team Jumbo-Visma en Team Quick-Step Alpha Vinyl.

Vrijdag 9 juni

Oei, ik groei!

4.7
Kijk op Netflix • Advocate Anne (Sallie Harmsen) gaat na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk en maakt grote stappen op weg.

We ontmoeten de succesvolle carrièretijger Anne (Sallie Harmsen), die na haar zwangerschapsverlof erachter komt dat het leven toch wel veel verandert met een baby. Dat maakt haar relatie met haar man Barry (Soy Kroon) niet bepaald makkelijker. Ze sluit zich aan bij de Mama voor Mama's-club, een groep voor moeders die is opgericht door Kim (Katja Schuurman).

Baraja: La firma del asesino

6.2
Kijk op Netflix • Een speelkaart die op een moordlocatie is achtergelaten verbindt een reeks moorden met elkaar in deze docureeks over een beruchte seriemoordenaar die in 2003 Spanje terroriseerde.

Alfredo Galán Sotillo vermoordde zes mensen en probeerde drie anderen te vermoorden en werd zo de eerste Spaanse seriemoordenaar. Hij koos zijn slachtoffers willekeurig en doodde hen met een pistool dat hij illegaal naar Spanje had gebracht vanuit Bosnië, waar hij met het Spaanse leger op humanitaire missie was. Hij werd veroordeeld tot 142 jaar gevangenisstraf. Hij zal het maximum uitzitten, 25 jaar. Hij wordt vrijgelaten als hij 52 jaar is.

Bloodhounds

8.1
Kijk op Netflix • Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële problemen.

Na een ontmoeting tijdens de finale van een bokskampioenschap smeden aankomend bokser Gun-woo (Woo Do-hwan) en medestrijder Woo-jin (Lee Sang-yi) een vriendschap die wordt versterkt door hun gedeelde ervaring in het slopende Korps Mariniers. Hun nieuwe broederschap krijgt een extra dimensie wanneer intrigerende woekeraars van Smile Capital Gun-woo's moeder in de schulden steken en haar café vernielen, wat Woo-jin aanspoort om haar te helpen wreken.

Human Resources seizoen 2

7.1
Kijk op Netflix • 'Human Resources' is een spin-off van 'Big Mouth' en gaat nog veel verder dan haar originele serie. De show draait om Hormone Monsters, Depression Kitties, Shame Wizards, die samen de mensheid door elk aspect van hun leven loodsen.

De populaire animatieserie keert terug met een gloednieuw seizoen, met gastrollen voor Florence Pugh en Miley Cyrus. Ook Hugh Jackman keert terug als verslavingsengel Dante.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Never Have I Ever' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws