Kate Siegel verbluft op Netflix met spannende thriller

Kate Siegel verbluft op Netflix met spannende thriller

The Haunting of Hill House-ster Kate Siegel bewijst opnieuw dat ze thuishoort in het spannende thrillergenre met Hypnotic (2021). De Netflix-film is al enige tijd te zien maar weet nog steeds kijkers te overtuigen: "Wat een bizarre film is Hypnotic op Netflix. Bizar, maar zo spannend."

Handige Netflix-pagina's:

Hypnotic (2021)
5.3
Kijk op Netflix • Een jonge vrouw op zoek naar zelfverbetering roept de hulp in van een gerenommeerde hypnotiseur. Maar na een handvol intense sessies ontdekt ze al snel onverwachte en dodelijke gevolgen.

Jenn is momenteel werkloos en kampt met verschillende angsten. Ze gaat op zoek naar zelfverbetering en schakelt de hulp in van een gerenommeerde hypnotiseur. Maar na een handvol intense sessies ontdekt ze al snel onverwachte en dodelijke gevolgen. Wat gebeurt er als ze wordt gebeld? Wie heeft de macht over haar? Hypnotic wordt geregisseerd door Matt Angel en Suzanne Coote, die eerder samenwerkten aan de Netflix-horrorfilm The Open House (2018). Het script wordt geschreven door Richard D'Ovidio, die ook meeschreef aan The Blacklist (2013–2023).

Beeld: Still 'Hypnotic' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsHypnotic (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws