Nieuwe Zweedse misdaadserie vanaf vandaag te zien op Netflix

Nieuwe Zweedse misdaadserie vanaf vandaag te zien op Netflix

Geïnspireerd op ware gebeurtenissen draait Barracuda Queens (2023– ) om meidenbendes in de welgestelde wijken van Stockholm. De gloednieuwe misdaadserie uit Zweden verschijnt vandaag eindelijk op Netflix.

Ontevreden rijkeluismeisjes

Het is 1995. Het begin van het opwindende "girl power" tijdperk. Lollo, Klara, Frida en Mia zijn vier bevoorrechte meisjes uit Djursholm, die zichzelf de "Barracuda Queens" noemen vanwege hun tijd van feesten op het Barracuda strand. In een moment van wanhoop, wanneer ze geconfronteerd worden met een enorme feestrekening, bedenken de meiden een roekeloos plan om het huis van hun nieuwe buurvrouw Amina te beroven.

Het loopt niet helemaal zoals gepland, maar gelukkig wil Amina liever bij de bende horen dan een aanklacht indienen. Samen raken de meisjes betrokken bij een escalerende campagne van woninginbraken gericht op hun onhebbelijke rijke buren. Overdag zijn ze goed presterende studenten en dochters, maar 's nachts zijn ze meedogenloze dieven - op zoek naar sensatie, bevrijding en wraak op mannen die hen onrecht hebben aangedaan. En niemand zal ze ooit verdenken… toch?

Van Quicksand-maker

De hoofdrollen worden gespeeld door Alva Bratt, Tindra Monsen, Sandra Zubovic, Tea Stjärne en Sarah Gustafsson. Camilla Ahlgren, die eerder werkte aan Quicksand (2019) en The Bridge (2011–2018), schrijft het script van de nieuwe serie.

Barracuda Queens (2023‑ )
6.4
Kijk op Netflix • De Barracuda Queens, een groep ontevreden rijkeluismeisjes, raken betrokken bij woninginbraken bij hun rijke buren.

Vanaf vandaag op Netflix

Barracuda Queens bestaat uit zes afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Ulrika Malm
Afbeelding via Netflix / Ulrika Malm
Beeld: Still 'Barracuda Queens' via Netflix / Ulrika Malm

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBarracuda Queens (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws