Netflix voegt vandaag 20+ films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix voegt vandaag 20+ films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix start de nieuwe maand goed en voegt een hele reeks films toe aan het aanbod. Naast de originele Spider-Man-reeks is nu ook actiethriller Shooter (2007) met Mark Wahlberg te zien op de streamingdienst.

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 10 beste films voor je uit die vandaag zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Handige Netflix-pagina's:

 1. 7.6
  Kijk op Netflix • Een ouder wordende Michael Corleone probeert zichzelf en zijn familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld.
 2. 7.5
  Kijk op Netflix • Peter Parker (Tobey Maguire) is gebeten door een spin en kan sindsdien veranderen in Spider-Man die de inwoners van New York beschermt.
 3. 7.4
  Kijk op Netflix • Peter Parker (Tobey Maguire) woont bij zijn oom en tante in New York. Hij is een onopvallende student en is heimelijk verliefd op de populaire Mary Jane (Kirsten Dunst).
 4. 7.1
  Kijk op Netflix • Scherpschutter Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) leidt een teruggetrokken leven in de wildernis van Arkansas, nadat door zijn schuld iemand is doodgegaan.
 5. 6.9
  Kijk op Netflix • Graham (Simon Pegg) en Clive (Nick Frost) zijn twee vrienden die enorm gek zijn op stripboeken en vooral interesse hebben in science-fiction verhalen.
 6. 6.9
  Kijk op Netflix • Oom Fester wordt al 25 jaar vermist. Een geruïneerde advocaat ontdekt dit en stelt een nep-oom voor als de lang vermiste Fester om zo in het bezit te komen van het vermogen van de familie.
 7. 6.9
  Kijk op Netflix • Het verhaal speelt zich af in Zuid-Amerika, vóór de Tweede Wereldoorlog. Esteban, een arme man, trouwt met Clara.
 8. 6.9
  Kijk op Netflix • Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang.
 9. 6.4
  Kijk op Netflix • Wanneer de president van Rusland plotseling overlijdt wordt hij opgevolgd door een onbekende politicus, wat ervoor zorgt dat oude gevoelens van wantrouwen weer op beginnen te spelen.
 10. 6.4
  Kijk op Netflix • Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Shooter' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws