De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 22)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 22)

Ben jij het overzicht inmiddels ook een beetje kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen omdat je zoveel abonnementen op streamingdiensten hebt? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

The Days

7.2
Kijk op Netflix • Schuldig volgens sommigen, helden volgens anderen, maar iedereen die betrokken was bij Fukushima Daiichi, wachtte een onzichtbare, dodelijke dreiging:

Manifest seizoen 4B

7.1
Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.

Disney+

Aktris

5.4
Kijk op Disney+ • Yasemin Derin, een beroemde actrice in Turkije, leeft al jaren een dubbelleven, waarbij ze zich verstopt achter haar roem.

Indiana Jones and the Dial of Destiny: A Special Look

Kijk op Disney+ • Herbeleef alle avonturen, en krijg een speciale kijk op "Indiana Jones en de Draaiknop van het Lot."

HBO Max

Succession seriefinale

8.9
Kijk op HBO Max • De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld:

Magic Mike's Last Dance

5.2
Kijk op HBO Max • Magic Mike Lane (Channing Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida.

Videoland

Mocro Maffia seizoen 5

8.2
Kijk op Videoland • 'Mocro Maffia' is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk.

De Veroordeling

7.3
Kijk op Videoland • Televisiejournalist Bas Haan (Fedja van Huêt) creëert zijn eigen monster wanneer hij in zijn onderzoek naar de Deventer moordzaak steeds meer in het kamp wordt gezogen van degenen die ‘de klusjesman’ van moord beschuldigen.

Prime Video

Plane

6.5
Kijk op Prime Video • Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) komt in een storm terecht waarbij zijn vliegtuig zwaar beschadigd raakt. Hierdoor is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een Filipijns eiland.

Bones and All

6.8
Kijk op Prime Video • Bones and All gaat over de liefde die ontstaat tussen Maren (Taylor Russell), een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee (Timothée Chalamet), een nogal intense dakloze jongen.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Bones and All' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws