Nieuwe Deense Netflix-film maakt indruk: 'Kippenvel'

Nieuwe Deense Netflix-film maakt indruk: 'Kippenvel'

Netflix verblijdt fans van Deense films en series deze week met A Beautiful Life (2023), een gloednieuwe romantische dramafilm met Deense zanger Christopher in de hoofdrol. De nieuwe film maakt indruk bij abonnees.

Handige Netflix-pagina's:

Kijkers onder de indruk

Op Twitter laten kijkers weten verrast te zijn door de film: "Prachtige film…" Vooral Christophers stem maakt indruk: "Ik heb net de Deense zanger Christopher gezien in A Beautiful Life op Netflix. Ik kreeg koude rillingen en kippenvel. Zo'n stem".

A Beautiful Life (2023)
6.4
Kijk op Netflix • Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne.

Nieuwe liefde

Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne. Suzanne koppelt Elliott al snel aan haar vervreemde dochter en muziekproducente Lilly. Op zijn weg om een ster te worden, bedreigen strubbelingen uit het verleden niet alleen zijn grote doorbraak, maar ook de ontluikende liefde met Lilly.

Beeld: Still 'A Beautiful Life' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsA Beautiful Life (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws