Ontroerende Nederlandse film gooit hoge ogen op Netflix: 'Prachtig!'

Ontroerende Nederlandse film gooit hoge ogen op Netflix: 'Prachtig!'

Naast alle Engelstalige en Spaanstalige content op Netflix zijn er ook flink wat Nederlandse pareltjes te vinden op de streamingdienst. Zo ook Kapsalon Romy (2019), die onlangs op Netflix verscheen. Abonnees zijn dolenthousiast over de ontroerende film van eigen bodem.

Handige Netflix-pagina's:

In de Netflix top 10

Kapsalon Romy trekt veel bekijks en heeft het gelijk al geschopt tot de top 10 populairste films van het moment op Netflix. Op Twitter klinken kijkers positief over het belangrijke verhaal dat de film vertelt: "Mooie, ontroerende film".

Kapsalon Romy (2019)
7.1
Kijk op Netflix • Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken.

Kapster met Alzheimer

Oma Stine (Beppie Melissen) werkt nog steeds als kapster maar begint steeds meer last te krijgen van Alzheimer. Met tegenzin past ze op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Romy zit eigenlijk niet op al die tijd in de kapsalon te wachten, maar dan neemt oma Stine haar kleindochter in vertrouwen over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma.

Beeld: Still 'Kapsalon Romy' via VPRO Cinema

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsKapsalon Romy (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws