Bioscoophit 'Avatar: The Way of Water' nu te zien op Disney+

Bioscoophit 'Avatar: The Way of Water' nu te zien op Disney+

Nadat Avatar: The Way of Water (2022) eind vorig jaar de bioscopen wereldwijd veroverde, is het nu eindelijk tijd om James Camerons hitfilm te streamen. Het spectaculaire vervolg op Avatar (2009) staat vanaf vandaag op Disney+.

Pandora vs de mens

Het Avatar-vervolg speelt zich tien jaar na het origineel af en volgt opnieuw Jake Sully (Sam Worthington). Nu leeft hij met zijn familie op de planeet Pandora en leidt een rustig leven, tot een oude dreiging terugkeert. Hij moet weer samenwerken met Neytiri (Zoe Saldana) en het leger van de Na'vi om de planeet te beschermen.

Kijk Avatar: The Way of Water nu op Disney+! 🍿

Nog meer Avatar-films

Ook een derde deel is in de maak, waarvan de opnames gelijk met die van deel 2 zijn afgerond en die uitkomt in 2024. Daarna staat ook nog een vierde én een vijfde deel op de planning van James Cameron. Naast Worthington en Saldana worden de overige hoofdrollen in het vervolg gespeeld door Stephen Lang, Kate Winslet en Sigourney Weaver.

Vanaf vandaag op Disney+

Avatar: The Way of Water is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Copyright The Walt Disney Company, 2022
Copyright The Walt Disney Company, 2022
Beeld: Copyright The Walt Disney Company, 2022

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsAvatar: The Way of Water (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws